Mondanatok olcsó egeszseges alapanyagokat?
Figyelt kérdés
Sok videot latok a nezen, de nekem meg a kaliforniai paprika is draga. Avokado, bébispenót, lazac, fetasajt, mandula,áfonya, édesburgonya..ezek a tipikus alapanyagok szóba se jöhetnek. Szeretem őket, de minimalber alatt élek. Hogy egyek egeszsegesen?2021. okt. 25. 12:49
1/9 anonim válasza:
Alma, körte, paradicsom, paprika, csirkemell, banán stb. Ezek mind egészségesek. Amiket leírtál azok extrábbak egy kicsit és igen az áruk is az egekben van de szerintem az egyszerűbb/ olcsóbb ételekből is lehet egészséges étrendet kialakítani.
2/9 anonim válasza:
a kaliforniai paprika az egyik legtúlárazottabb cucc.. csirkemellel és vegyes zöldségekkel (amiket én személy szerint fagyasztva szoktam venni) nagyon sok mindent el lehet készíteni, valamint lehet hozzá enni valamilyen rizst. továbbá a tojás és a zabpehely is nagyon sokféleképpen elkészíthető. Az oldalon a legtöbben ezekre építünk szerintem
3/9 anonim válasza:
Káposzta, cékla, répák, a hüvelyesek bármelyike, máj. Ha jót akarsz enni a fűszerekre kell költeni minimális összeget.
Veszel egy tepsit, beledobsz 2 csirkecombot, darabolva 1 céklát, 2 sárgarépát, 2 hagymát, 3 krumplit, sózod, borsozod, ízlés szerint chili, egyéb fűszerek. Ha még főzöl hozzá 2 marék rízst, akkor 1000Ft körül 3 napig eszel.
4/9 anonim válasza:
Kukorica dara édesen vagy sósan is elkészíthető és olcsó, az olcsó cukormentességet úgy tudod elérni, ha steviából készült édesítőtablettát veszel akkor nem mesterséges anyagból készült édesítőszerrel tudsz étkezni vagy maradhatsz a méznél azzal meg úgy tudsz spórolni, hogy a cukor okozta fog és egyéb egészségkárosító hatásokra vásárolandó gyógyszereket és fogorvosi ellátást előzöd meg, szóval a drágának tűnő reform élelmiszerek hosszútávon olcsóbbak mint a hagyományos konyha szemete mert nem leszel tőlük ilyen olyan beteg, de nálam jobban eltudja magyarázni Tóth Gábor élelmiszermérnök "bioGabi" saját youtube csatornáján is és a Balázsék csatornáján is!
6/9 anonim válasza:
Idényzöldségek. Mindig olcsó, ha szezonja van. Zöldbab, káposzta, cékla, tökfélék…
8/9 anonim válasza:
Sós részek kimerítve… zsírszegény natúr joghurt fagyasztott erdei gyümölccsel pl, sokkal jobban kijössz, mintha a kész verziót veszed akkor is ha cukormentes, a gyümölcs ezen formája pedig sokáig kitart. Ugyan ezen az elven zabkása is, én ettem édesen csak fahéjjal meg gyümölccsel és sósan is: zab, forró víz, bele hagyma, chili szósz és rá egy tükörtojás.
9/9 anonim válasza:
Idénygyümölcsök és idényzöldségek, hüvelyesek, répa, cékla. Első írta a banánt, ami szerintem 459.-/kg-ért embertelenül drága, főleg, hogy full zölden árulják a legtöbb helyen, de van, hogy a Sparban 299 forintra leakciózzák, akkor megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!