Valaki írna vagy mutatna olcsó alapanyagokból kevés hozzávalókból álló paleó kenyeret meg sütiket?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vet szét a pénz kollégista vagyok
Ja és úgy lehet panírozni hogy mondjuk tojásba meg zabpehelybe forgatom a húst?
2013. jan. 28. 11:32
1/5 anonim válasza:
Ha mindenképpen panírozni akarsz, és ennél zabot..
akkor lehet, bár érdemesebb vagy (drága!) maglisztekkel, kókusszal panírozni, vagy egyszerűen: nem kell panírozni.
Igazából az ilyen kenyerek pedig nem olcsók.. magokból vannak, azok nem olcsók. Lehet keresni paleo kenyereket, én még olcsóval nem találkoztam.
Aránylag gazdaságosan talán zöldségekből és tojásból lehet sütni valami kenyérfélét, de már most elképzelem hogy az ilyen zöldség fasírt lesz.
Amik hasonlítanak a kenyérhez, és jók azok drága maglisztekből vannak, ez tény sajna.
2/5 anonim válasza:
vagy kókuszreszelékből és tojásból is lehet kenyeret csinálni. 75 ft 100g reszelék. (bár az szóját és búzacsírát feldolgozó üzemben készült)
3/5 anonim válasza:
ha a zabpelyhet megdarálod abból is lehet kenyeret sütni
5/5 gungasam válasza:
Egy hithű paleo diétás nem fog lefeküdni holmi kenyérnek látszódemégsemaz tákolmánynak! Az én fiam is paleózik, kétszer annyiba van az étkeztetése mint a másik fiamé, de legalább neki áll és gyártja a salátáját meg a többi vacakot amit kenyér és tészta helyett eszik, nem sír a kenyér meg a többi péktermék után..Megeszi a szalonnát, parival,hagymával vagy salátával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!