Miért nem érti meg?
Figyelt kérdés
Barátnőm most jelenleg 40 kg
Szerintem már nem vékony hanem sovány
Pedig szép is a lány
Koliba szoba társam tehát látom hogy miket és mennyit eszik
Hát egy 3 éves többet eszik
Mondtuk már neki hogy ez így nem lesz jó
És erre azt mondta hogy "én még így is fogyni akarok"
Hogyan tudjuk rá venni hogy hízzon és normálisan egyen?
2021. okt. 25. 08:17
1/9 anonim válasza:
Kötözzétek székhez, rendeljetek 2db családi pizzát extra feltéttel, dupla sajttal. Mellé jöhet 15 db os pakacsinta szett mogyorókrémmel, és tömjétek bele! 😆 Addig nem kioldozni, amíg egyetlen morzsa is van a dobozkában. 😆 Aztán állítsátok mérlegre, és közöljétek az öklendező szobatársatokkal, hogy most érted el az egészséges súlyodat. Valamint tegyétek hozzá, hogy estére gyros lesz sültkrumplikával 😆
2/9 anonim válasza:
Az első rohadt vicces és hasznos tanácsa mellett azért tudni kell, hogy valószínűleg anorexiás, vagy ki tudja milyen táplálkozási zavara van, ami orvosi segítséget igényel. Ha 18 alatti, akkor a szülők tudnak vajon róla? Ha felnőtt, akkor is kellene valakitől segítséget kérni ( család, barátok), a rábeszélés édeskevés, úgyse fog érni semmit.
3/9 anonim válasza:
Mindenképp ülj le és beszélj vele hogy menjetek el egy táplálkozási tanácsadóhoz vagy valami ilyesmihez mert rámehet az egészségére. Az én családomban is van egy ilyen személy aki hasonló problémákkal küzd. Remélem sikerül megoldanotok
4/9 anonim válasza:
Rögtön szaladjatok vele az orvoshoz... 😀
5/9 anonim válasza:
4-es: ezt hogy gondolod? Ha nem akar menni, akkor nem lehet vele "szaladni" az orvoshoz, nem egy kisgyerekröl van szó!
6/9 anonim válasza:
Anorexiás, és hogyha elmúlt 18, akkor ez van. Kényszergyógykezelés sajnos nincsen, de ha ráhívjátok a mentőket, mert pl elájuk ők már benn fogják tartani mert életveszélyes az állapota.
1-4-es, ez addig vicces, amíg a te ismerősöd nem fekszik 35 kilósan kórházban vagy hal meg.
7/9 anonim válasza:
Amúgy semmit nem tudtok tenni, majd amikor már haldoklik, talán észhez tér - nekem az volt az a pont, mikor már folyamatos fájdalmakkal éltem 36 kilósan és 3 méter után elfáradtam. Akkor kellett döntenem hogy oké, meghalhatk 4-5 napon belül vagy elkezdek enni - először csak 400-500 kcalt, fokozatosan emelve 3000+-ig - vagy megrendelem a koporsómat.
8/9 anonim válasza:
Ha vagytok olyan jó kapcsolatban, akkor ajánljátok neki, hogy menjen el az iskolapszichológushoz. Ingyen van és beszélhet vele a problémáiról. De igazából azon kívül, hogy mellette vagytok nem tudtok mást tenni. Mindenképp kerüljétek a kioktatást, az “odamondást”, mert ezzel még mélyebbre lökitek. Érezze azt, hogy mellettetek biztonságban van, önmaga lehet, nem kell megfelelnie semmilyen elvárásnak.
9/9 anonim válasza:
1x le lehet vele ülni és komolyan megbeszélni, de ennyi. Ez az ő dolga, az ő élete, azt csinál vele amit akar. Ha éhen akar dögleni, csontvázzá akar fogyni az is az ő dolga. Másnak semmi köze hozzá. Pláne ha elmúlt 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!