Csalónap után hány nap mire visszaáll minden a régibe?
~740kcal-t fogyasztottam ma, ebből ~220-at elégettem sporttal. Az étel, amit ettem: grillezett csirkemell, 1 zsemle, kovászos uborka, ropi, 1 pohár kóla. Mindent mértem... Tudom, hogy abszolút nem fogyókúrás(sem egészségesen) csak sikerült egy kisebb célt elérni(-4méret) és ünnepeltem.
Most terhes hasam van, mert előtte 9 napig nem tudtam enni betegség miatt. Mikor megy le a hasam? Holnap is megyek edzeni és nem lesz több kilengés addig, amíg le nem megy még 1 méret legalább. Ezen a héten még visszaáll minden vagy most híztam is? Vagy mi történik ilyenkor? Az biztos, hogy végre nem szédülök, tehát az edzés sokkal jobban fog menni.
Anorexiás vagy? Amit te csalónapnak nevezel, az más embernek egy kiadósabb étkezés. Amiből van három egy normális napon. Azért szédülsz, mert a szervezeted pánikol, hogy miért koplalsz. Atyaég.
Csak hogy a kérdésre is válaszoljak, a puffadásod (nem hízás) jó eséllyel reggelre elmúlik, de könyörgöm fejezd be önmagad éheztetését. Feleannyit eszel, mint egy olyan fogyókúrázó, akinek esze is van.
Nem hiszem, hogy az lennék. Valamilyen gyomorproblémám van, amit ki fogok vizsgáltatni...emiatt nem tudok enni sajnos:/
Mindenesetre aggódtam, hogy túlettem magam és ittam most hashajtót. Nagyon fontos, hogy most ne hízzak vissza ! Tovább kell fogynom! Ha tudnál tanácsot adni, amivel gyorsítani lehetne a fogyást, de egészséges keretek között,azt nagyon szívesen fogadom. 10 nap alatt le kéne még mennie pár kilónak vagy legalább formálódnom kéne. Heti 6 edzéssel lehet? Ezen a héten 6 kemény volt és 2-szer csak sima mozgás(kirándulás, gyorsséta).
Ez nem gyomorprobléma, hanem mentális. 740 kalória nem túlevés, hanem éhezés.
Milyen a súlyod most? Miből akarsz fogyni?
Most gondolnám, hogy troll vagy, mert azt lehetne gondolni, hogy épeszű ember ilyen nincs. Pláne sántít, hogy hogyan tudnál minden nap “keményen” edzeni, ha 700 kalória neked egy csalónap.
Viszont megadom a kis esélyt, hogy mégsem vagy troll: azonnal fordulj orvoshoz (többek között pszichológushoz) vagy menj egyenesen egy kórházba, nagyon nagy gondok vannak a fejedben, remélem a szervezetedben még nem okoztál maradandót, de ha ezt folytatod, tuti fogsz.
Nem merem mérni a súlyomat, de kövérnek látom magamat. A környezetem szerint elfogyok, de én nem ezt látom. Szerintem átlagos lehetek. Még biztos nem értem el a célomat. Duciként indultam, úgyhogy nem látszanak ki most sem a bordáim. Ha anorexiás is vagyok, nem vészes.
Azért gondoltam, hogy gyomorprobléma, mert vannak testi tünetek: hasi fájdalom, ilyesmi... és emellett nem kívánom az ételt. De persze pszichésen is elő lehet idézni ilyen tüneteket is. Nem tudom.Holnapra kaptam időpontot, majd kiderül.
Az edzés eleinte teljesen jól ment, aztán a 7.naptól kínszenvedés volt és volt hogy majdnem elájultam, de csináltam továbbra is. Muszáj...meg ettől még nem áll meg az élet, hogy nem tudok enni. Illetve nem akarok formátlan lenni és éhezéssel az lennék.
Iszonyatosan bűntudatot van tegnap óta és nem is reagáltam jól az ételre...megy a hasam, fel vagyok puffadva, még mindig terhes hasam van. Undorító. Reméltem hogy reggelre lapos lesz megint.:/
Nincs olyan, hogy nem vészes anorexia.
Te pedig elég erőteljesen vészesnek tűnsz már csak ebből a pár mondatból is.
Most lehet hogy durván hangzik, de jobban örültem volna az infúziónak, mint az ételnek. Az most nem látszana meg, viszont ugyanúgy lenne energiám.
Ennél sokkolóbbat nem tudok mondani, nem is szeretnék. Csak annyit szeretnék tudni, hogy mit csináljak a kigömbölyödött hasammal( hashajtó nem segített).
Semmit! Menj orvoshoz, kezejenek ki ebből a borzalomból, mielőtt belehalsz! A puffadást millió dolog okozhatja.
Ez NEM hízás!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!