Fogyjon kellene legalább 15 kg t. Tippek?
kevesebb kcal
tehát kevesebb étel
ha meg egészséges is akarsz lenni, akkor teljes értékű ételek: öldség, gyümölcs, gabonák, mértékkel magvak és tejtermékek
Én most járok a 15. leadott kilómnál fél év alatt.
A titok egyszerű: kevesebb zaba, több mozgás. A pékárut, fehérlisztes szarokat leváltottam teljes kiőrlésű, cukormentes kajákra. A tésztát durumtésztára vagy bulgurra. Napi 2 liter víz megvan és heti 3x eljárok futni is.
Ha nassonli akarok akkor gyümölcsöt eszem, vagy cukormentes csokit (max havi 2x) vagy itthon kísérletezem szinte 0 kalóriás sütikkel, amik sokszor finomra is sikerülnek. :D
Plusz ugye nem azt csinálom mint előtte, hogy napi 2x eszem de akkor annyit mint egy disznó, hanem négyóránként eszem kevesebbet. Az eddigi adagjaimnak a felét.
5! Azért a 0 kalória túlzás, azokból sem szabad sokat enni, de pl a palacsintát zablisztből készítem, a saját házi lekvárommal, amiben cukor helyett édesítő van. Vagy most felfedeztem, hogy ha az Aldiban kapott 300 forintos cukormentes tábla tejcsokit felolvasztom a habtejszínnel és keményre felverem, akkor majdnem olyan ízt kapok, mintha Nutella lenne és állagra is olyan. Annyival másabb a zablisztes palacsinta, hogy sokkal több tej kell bele, mert törik ha túl száraz lesz a tészta.
Most kísérletezek a répatorta recepttel, de egyelőre csak a liszttől hajlandó összeállni. Próbáltam zabliszttel, de nem jön fel a süti és nagyon száraz is lesz a tészta. Finom egyébként, csak ronda. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!