Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyjon kellene legalább 15...

Fogyjon kellene legalább 15 kg t. Tippek?

Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 16:55
 1/7 anonim válasza:
Te is tudod, hogy ez csak komoly életmód váltással lehetséges, és az interneten 85millió módszert fogsz találni - segít az, ha itt is leírjuk, hogy kevesebb kalória és több mozgás, és nem 1 hónapig hanem életed végéig?
2021. okt. 16. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:

kevesebb kcal

tehát kevesebb étel

ha meg egészséges is akarsz lenni, akkor teljes értékű ételek: öldség, gyümölcs, gabonák, mértékkel magvak és tejtermékek

2021. okt. 16. 17:47
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Water fasting
2021. okt. 17. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Én most járok a 15. leadott kilómnál fél év alatt.

A titok egyszerű: kevesebb zaba, több mozgás. A pékárut, fehérlisztes szarokat leváltottam teljes kiőrlésű, cukormentes kajákra. A tésztát durumtésztára vagy bulgurra. Napi 2 liter víz megvan és heti 3x eljárok futni is.

Ha nassonli akarok akkor gyümölcsöt eszem, vagy cukormentes csokit (max havi 2x) vagy itthon kísérletezem szinte 0 kalóriás sütikkel, amik sokszor finomra is sikerülnek. :D

Plusz ugye nem azt csinálom mint előtte, hogy napi 2x eszem de akkor annyit mint egy disznó, hanem négyóránként eszem kevesebbet. Az eddigi adagjaimnak a felét.

2021. okt. 18. 16:01
 5/7 anonim ***** válasza:
#4 én is nagyon szeretek mostanában egészséges sütiket készíteni, amik jóval kevesebbek kalóriában. Liszt helyett fehérjepor vagy zsírtalanított kókuszliszt, vagy brownie amiben kb.csak sütőtök és kakaó van, joghurtos gyümölcsös szeletek meg ilyesmi. De azt hogy csinálod, hogy majdnem 0 kalóriára jönnek ki? Nekem még így is, hogy jóval kevesebb a kalória, figyelni kell rá, hogy mennyit eszem belőle. Ha nem megterhelő és van kedved, megoszthatnál néhány receptet, mert nagyon édesszájú vagyok, szeretek sütni, és kíváncsivá tettél:)
2021. okt. 23. 07:34
 6/7 anonim ***** válasza:

5! Azért a 0 kalória túlzás, azokból sem szabad sokat enni, de pl a palacsintát zablisztből készítem, a saját házi lekvárommal, amiben cukor helyett édesítő van. Vagy most felfedeztem, hogy ha az Aldiban kapott 300 forintos cukormentes tábla tejcsokit felolvasztom a habtejszínnel és keményre felverem, akkor majdnem olyan ízt kapok, mintha Nutella lenne és állagra is olyan. Annyival másabb a zablisztes palacsinta, hogy sokkal több tej kell bele, mert törik ha túl száraz lesz a tészta.

Most kísérletezek a répatorta recepttel, de egyelőre csak a liszttől hajlandó összeállni. Próbáltam zabliszttel, de nem jön fel a süti és nagyon száraz is lesz a tészta. Finom egyébként, csak ronda. :D

2021. okt. 24. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Szokott lenni tavasszal meg ősszel ilyen szedd magad napok, akkor szoktam szedni barackot, almát, körtét és azokból csinálom a lekvárt. Én a négyszeres édesítőt szoktam venni ami baromi drága, viszont negyed annyi kell belőle mint a cukorból.
2021. okt. 24. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!