Striák eltüntetése (vagy legalább halványítása) lehetséges?
Sziasztok!
Az elmúlt fél évben leadtam 15 kg-ot. A combomon is vannak striák, de az kevésbé zavar. A hasamon viszont nagyon. Edzek folyamatosan, a napi 3 liter víz alap, de most hogy barnultam még làtványosabb, mint előtte, nagyon utálom.
Van valami krém vagy bármi ami legalább halványítja valamennyire?
Köszönöm.
Idővel elhalványodnak. Már 13 éves korom óta striás a combom, pedig kórosan sovány voltam 20 éves koromig. Ott vannak, de világosak.
Én is 15öt fogytam idén :)
Nem pontozok le senkit. :) én is úgy vagyok vele valahol mélyen, hogy hozzám tartoznak meg ez legyen a legnagyobb bajom, de most hogy barna vagyok, fehéren világítanak és borzasztó. :D
De ha semmilyen módszer nincs, akkor kénytelen leszek elfogadni.
A neten rengeteg "megoldás" van meg krémek, de nem mertem egyiket sem kipróbálni, mert nyilván a 90%-a átverés.
Csodát én sem várok, hogy teljesen eltűnik, de legalább halványodhatna.
Én sosem voltam kórosan sovány, inkább baromi hízékony vagyok. :D és sajnos nem figyeltem oda az első 5 kiló plusznál, így sokat kellett leadnom.
Ha zavar, hogy lebarnult testen látszanak, akkor hordj másfajta fürdőruhát, fehérneműt. Tény, hogy attól még ott maradnak, de még sem látod őket rögtön, ha belenézel a tükörbe.
Meg halványítani max. azt lehet, ami nem fehér, hanem az a lilás. De miután az már kihalványodott fehérre, attól már nem lehet jobban.
Engem régebben nagyon zavart, sok krémet kipróbáltam, edzettem, élet módot váltottam, viszont nem múltak el.
Terhesség után a hasamon is megjelentek, eleinte nagyon csúnyának tartottam ezeket, most ha tükörbe nézek már nem zavar, nem tudok ellene tenni, elfogadtam így magam. 🙂
Akkor valahogy el kell fogadnom. 🤷♀️
Köszönöm, megpróbálok megbarátkozni vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!