Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Striák eltüntetése (vagy...

Striák eltüntetése (vagy legalább halványítása) lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elmúlt fél évben leadtam 15 kg-ot. A combomon is vannak striák, de az kevésbé zavar. A hasamon viszont nagyon. Edzek folyamatosan, a napi 3 liter víz alap, de most hogy barnultam még làtványosabb, mint előtte, nagyon utálom.

Van valami krém vagy bármi ami legalább halványítja valamennyire?

Köszönöm.

2021. júl. 14. 13:55
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Plasztikai sebész, ha nagyon zavar. Más nem fogja teljesen eltüntetni. Lehet kinevetsz, lepontozol, de én megpróbáltam őket más szemmel nézni. Én a terhességemmel csak szaporítottam pluszba. Valahol már hozzám tartoznak. Emlékeztetnek, hogy valaha én is voltam nagyon túlsúlyos plusz ott hordtam ki a gyerekemet, és a striáim valahogy a mindennapi küzdelmemet is eszembe juttatják egyúttal, mindig rájövök, hogy erős ember lettem. Már hozzám tartozik ez, megbarátkoztam velük :)
2021. júl. 14. 14:47
 2/8 anonim ***** válasza:
88%

Idővel elhalványodnak. Már 13 éves korom óta striás a combom, pedig kórosan sovány voltam 20 éves koromig. Ott vannak, de világosak.

Én is 15öt fogytam idén :)

2021. júl. 14. 16:06
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem pontozok le senkit. :) én is úgy vagyok vele valahol mélyen, hogy hozzám tartoznak meg ez legyen a legnagyobb bajom, de most hogy barna vagyok, fehéren világítanak és borzasztó. :D

De ha semmilyen módszer nincs, akkor kénytelen leszek elfogadni.

A neten rengeteg "megoldás" van meg krémek, de nem mertem egyiket sem kipróbálni, mert nyilván a 90%-a átverés.

Csodát én sem várok, hogy teljesen eltűnik, de legalább halványodhatna.

Én sosem voltam kórosan sovány, inkább baromi hízékony vagyok. :D és sajnos nem figyeltem oda az első 5 kiló plusznál, így sokat kellett leadnom.

2021. júl. 14. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha zavar, hogy lebarnult testen látszanak, akkor hordj másfajta fürdőruhát, fehérneműt. Tény, hogy attól még ott maradnak, de még sem látod őket rögtön, ha belenézel a tükörbe.

Meg halványítani max. azt lehet, ami nem fehér, hanem az a lilás. De miután az már kihalványodott fehérre, attól már nem lehet jobban.

2021. júl. 14. 16:31
 5/8 anonim válasza:
100%

Engem régebben nagyon zavart, sok krémet kipróbáltam, edzettem, élet módot váltottam, viszont nem múltak el.

Terhesség után a hasamon is megjelentek, eleinte nagyon csúnyának tartottam ezeket, most ha tükörbe nézek már nem zavar, nem tudok ellene tenni, elfogadtam így magam. 🙂

2021. júl. 14. 20:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor valahogy el kell fogadnom. 🤷‍♀️

Köszönöm, megpróbálok megbarátkozni vele. :)

2021. júl. 14. 20:49
 7/8 anonim ***** válasza:
A striák hegek, jelenleg csak az érintett bőrfelület kimetszésével tüntethetőek el.
2021. júl. 15. 08:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nemnem, akkor inkább maradnak. :D
2021. júl. 15. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!