Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A gugolás és a kitörés feszesít?

A gugolás és a kitörés feszesít?

Figyelt kérdés
2010. szept. 2. 10:45
 1/7 anonim ***** válasza:
47%
ezek láb gyakorlatok, főleg a combizomra. Mivel ilyenek, ezért ezek elvégzése (megfelelő súllyal) és a megfelelő táplálkozás és regeneráció hatására izmot növelnek a célterületen. Zsírt nem bontanak, mivel nem aerob mozgás.
2010. szept. 2. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Elöző, ezt honnan veszed? Ez ostobaság!

Mi köze az aerob-nak a zsírbontáshoz?

Tanulj:

[link]

Kérdező:

Edzéstechnikában nincs olyan definíció, hogy "feszesít".

Mivel összetett alapgyakorlatokról van szó, ezért jó erő-gyakorlatok, intenzív reakciót váltanak ki az érintett izmokban. Az, hogy az edzés hatására milyen változás fog történni, azt a táplálkozási stratégiád fogja meghatározni. Az edzés csak a megfelelő ingert biztosítja ehhez.

(megfelelő intenzítás esetén)

2010. szept. 2. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

Mister edző bá nagy e-vel leírta.

A súlyzós edzés is szálkásít, ugyan úgy, mint az aerob mozgásformák. Talán még jobban is, de ez más kérdés. Ahhoz, hogy feszesebb legyen a lábad, diétáznod kell, mert a zsírtól plötty.

2010. szept. 2. 11:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

www.tatarekrezso.hu

Kifejezetten van 10 perces edzése ami csak kitörések, guggolás és fenékizom. A legjobb utózsírégetők és fenékformálók egyike ez a edzés. Érdemes Rezsővel csinálni, garantáltan nem fogsz lábra állni másnap.

2010. szept. 2. 14:03
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
11:26: 5 éve edzem, voltam versenyen és ismerek versenyzőket is, mind testépítő mind fitness model kategóriában. Légyszives ne oktass már ki, hogy mi az aerob edzés. Te tudod rosszul, hidd el nekem.
2010. szept. 2. 14:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább formálta,izmosította a combom.Én futással értem el a feszesedést és arra izmosítok.Így értem el jelentős változást.Pedig nagyon rossz volt a kezdő "alapom".:))
2010. szept. 3. 07:42
 7/7 A kérdező kommentje:

utolso mennyire volt rossz a kezdő alapod?

nekem nagyon:(

2010. szept. 3. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!