Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kalória? Suli miatt...

Hány kalória? Suli miatt eszem ilyen idiótán

Figyelt kérdés
Szóval ma annyit ettem, hogy dél körül 2 banán, meg 1 Pöttyös Pont2 narancsos marcipános cucc. Hány kalória volt? Este még megyek futni, utána egy marék Fitness gabonapehely zsírszegény tejjel, és 2-3 főtt tojás lesz a kajám. Hány kalória összesen? 2 kilót kell fogynom az álomsúlyhoz.
2010. szept. 1. 16:22
 1/6 anonim ***** válasza:
inkább estére salátát egyél barnakenyérrel,répával,párolt zöldséggel,hogy valami értékes tápanyag is kerüljön a szervezetedbe.ettől nem hízol,ja és suliba amit ettél az kevés.én minden szünetben megeszek 1gyümit,és többfélét..
2010. szept. 1. 16:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát amúgy 5 perce ettem egy vajas barnakenyeret :) De akkor vacsira majd párolok pár zöldséget. Szinte nem ehetek semmit, mert nagyrészt koplalással fogytam, és bár ha rendesen eszem, akkor is fogyok, félek, hogy visszahízom.
2010. szept. 1. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Ezzel nem fogsz fogyni, mert a szervezeted tartalékolni fog, ha így koplalsz. Pont a szemetet eszed, a banán kivételével, de abban meg annyi cukor van, hogy ugyanott vagyunk. Rendes reggeli kéne és napi 5x kevés étkezés.

A barna kenyér nem teljes kiőrlésű kenyér, tehát ugyanúgy fel fogja nyomni a vércukrod, mintha megennél egy buktát, ez tömény szénhidrát.

A főtt tojás az jó, csökkenti a vér koleszterinszintjét.

2010. szept. 1. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:

A cukros, agyongyártott nassikat, mint pl. a túrórudit felejtsd el, nap közben pedig egyél gyümölcsöket, kisebb adagot az ebédből és este pedig legyen fehérje !!! Ne félj a hústól.

Utolsó, te pedig ne szóld le a banánt, mert az az egyik favoritom és ha neked nem jön be akkor te vagy a hülye, már bocs. Egy banántól nem fog elhizni s ha nem eszik sokat akkor mehet 2 is

2010. szept. 1. 21:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is üzenem neked utolsó, hogy olvasd el a banán kalóriatáblázatát és utána okoskodj egy dietetikussal.!
2010. szept. 2. 11:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Dietetikus a fejed lágya, 100 gram alma 54 kalória, 100 gram banán 90 kalória, ez azért nem olyan jelentős különbség, mellesleg a banán glikémiás indexe közepes, úgyhogy elmehetsz a fenébe a diplomáddal ( amit úgysem hiszek, hogy van, mert az igazi dietetikusok nem a gyakorin bizonygatják magukat )

Én is banán mellett fogytam le, szóval elég legyen a félrehablatyolásból

2010. szept. 2. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!