Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyjak szobabiciklivel?

Hogy fogyjak szobabiciklivel?

Figyelt kérdés
Hányszor és mennyit kellene tekerjek hogy a diétám mellett hasznos is legyen a bicajozás? Milyen fokozatban? Stb.

2021. szept. 29. 16:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen mozgás, heti 4-5 alkalommal 0,5-1 óra. Olyan fokozatban, amit bírsz, később lehet növelni az intenzitást.
2021. szept. 29. 17:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Bicozunk együtt? Nekem is van saját.
2021. szept. 29. 18:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én fél éve szobabiciklizek, heti szinten átlagban 5x fél óra. Eddig 31 kilót fogytam. A fokozat kapcsán pedig én egy edzés alatt 2-től 4-ig szoktam váltogatni őket, kettővel kezdem, majd 3 és 4. Az enyémen a 8-as fokozat a max, de nekem pl. már az 5 az túl sok, csak néha szoktam azon valamennyit, és na, inkább kisebb fokozaton tempósabban tekerek, minthogy magasabb fokozaton lassan. Szóval nem tudom, szerintem tekerj olyan fokozatban, amit kényelmesen tudsz csinálni, nem kell szenvedni. Én fél óra alatt szoktam 15 kilómétert letekerni. Volt amikor 1 órát is szobabicikliztem (szintén 30 km/h tempóban), de az olyan unalmas volt, hogy na, inkább nem csinálok annyit, így is simán fogyok. De igen, a kalóriadeficit a lényeg, az, hogy mennyit kell tekerned, hogy fogyás szempontjából hasznos legyen, az attól függ, hogy milyen súlyú, milyen magas és mennyit eszel. Mert ha pl. 170 centihez vagy 100 kiló, és 1500 kalóriát eszel, akkor avval mindenhogy deficitben vagy, tök mindegy, hogy edzel-e. De szerintem egészség szempontjából jó ha az ember heti 4-5 alkalommal egy fél órát legalább edz.
2021. szept. 29. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Minden este háromszor lépcsőzve leviszed, illetve felviszed a 10. emeletre/ -ről.
2021. szept. 29. 20:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát a bicajt sokáig kell tekerni , 1 szendvicsert 1 órát lazán :):):)

Az étellel kezdjed

2021. szept. 30. 11:29
 6/7 anonim ***** válasza:
mondjuk heti 3 szor ülj rá és tekerd 1 órán keresztül.
2021. szept. 30. 14:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Heti 2 kardió az elején, 3 hét után 3, alkalmanként 60perc (+nyujtás)

Úgy válaszd ki a fokozatot hogy a könnyű és a nagyon nehéz se jó. Tehát keresd meg amire azt mondod hogy túl sok, max 5 percet tudnád tekerni és az egyel alatta lévőt.

Az intenzitásban pedig olyat válassz, ami felviszi a pulzusod és ott is tartja de nem halsz meg. Ez állóképességtől függ, nekem kb a fenti fokozatnak megfelelőn 6.5-7km/h

2021. szept. 30. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!