Hogyan legyen jó fenekem?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy csajt a tiktokon és ahhhw😍😍 milyen jó feneke volt neki és én nem vagyok leszbikus vagy biszex nem azért írom, hanem mert én is jó feneket szeretnék magamnak. Hogyan lehetne nagyon gömbölyű feneket formálni? Mely gyakorlatok a nagyon hatásosak? Combom nagyon vastag, abba már bele torodtem, guggolastol, sem semmitől nem formálódik/vékonyodik de ha a combom csúnya,narancs bőrös,és vastag végig össze ér akkor legalább a fenekem legyen jó... Az a baj a mellem se nő nagyon pici 75.Bs meltartot hordok de az is a hatam miatt kell akkora mellemre nagy az is nagy egyébként 59-60 kiló körül vagyok de szeretnék fogyni egy pár kilót..2021. szept. 27. 17:35
11/13 A kérdező kommentje:
Aztaaaa hát ezt senki nem írta hogy én akármelyik palinak akarnék megfelelni a te kis agyacskádbol pattant ez ki inkább ne is írj ide ha valamibe nem vagy biztos mert egy szóval se írtam hogy azért kell a jó segg hogy én megfeleljek bárkinek is !! Saját magamnak nem tetszik ez az állapot mert alacsony vagyok 154 cm és 58-59 kg
2021. szept. 29. 19:31
12/13 anonim válasza:
Úgy tunik leginkább ferfiak látták a kérdést, biztos rosszul esik nekik ha valaki azt mondja hogy egy nő nem miattuk tesz valamit 😂👀
13/13 A kérdező kommentje:
Hát kit érdekel nem ők a világ közepe
2021. szept. 29. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!