Ez speciel pont kerek popsit és jeskeny derekat ígér. Am a derekad fogyokúrától fog vékonyodni, a fenekedre prdig izmot kell építeni. Javaslom, hogy a guggolás (persze szabályosan) és a kitörés az edzésterved alap gyakorlatai legyenek. És figyelj oda az evésre, ne koplalj mert nem lesz miből épüljön az izom de azert figyelj oda, hogy miből mennyit eszel. És javaslom, hogy ne csak fenékre eddz azért.
2021. aug. 11. 15:37
3/9 anonim válasza:
chloe ting hourglass program 2019
2021. aug. 11. 15:51
4/9 anonim válasza:
Fenékre tudsz edzeni, ezáltal nagyobb lesz. Utána meg (vagy előtte, mindegy, csak ne egyidőben, mert az nem fog működni) elkezdesz diétázni, amivel leadsz zsírt a derekadról.
2021. aug. 11. 17:44
5/9 anonim válasza:
Kezdj el izmot pakolni csípőre és fenékre.
2021. aug. 11. 18:02
6/9 anonim válasza:
Mielőtt megnyitottam 2es linkjét már tudtam hogy egy ostoba kloe ting videó lesz..
2021. aug. 11. 19:17
7/9 anonim válasza:
youtube-on elég sok edzős videó van fent Magyarul is!
ha meg tudsz angolul akkor szó szerint több millió,
Kedves 6-os! A k~rdező edzést kért én példaként belinkeltem az elsőt, amit találtam butt workout címmel és mindemellett tanácsokat is adtam. A te hozzászólásoddal viszont csak kitörölheti mert csak kritizálni tudsz ;)
2021. aug. 12. 07:59
9/9 anonim válasza:
6-os, ajánlom, hogy esetleg nézz meg néhány előtte-utána fotót/videót Chloe Ting edzéseivel kapcsolatban! Igenis jók, látványosak, ha az ember az étkezésre is kicsit oda figyel. A hourglass kihívása pedig az egyik legjobb :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!