Már 1 éve súlyzózok és tegnap kipróbáltam nagyobb súlyokat is,40-80kg-ot, de nagyon meghúztam a derekam, alig bírok menni, ha fekszem az a baj, ha ülök az a baj, kérlek gyorsan nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Már kentem ilyen izületis krémmel, sportgéllel, borogattam, de nem használ, egyre rosszabb ropog is ha megpróbálom magam kihúzni(mert nem bírok felegyenesedni sem, így most görnyedek) de leülni se bírok mert becsípődött nagyon
Eddig csak kézi súlyzókkal tornáztam, 5-10-20-al, ennél többel még nem
170/55kg 18/L
2014. aug. 4. 17:42
1/3 anonim válasza:
Én húzódáskor flector vagy más diclofenac hatóanyagú tablettát, kapszulát használok. Flectorból granulátumot. Ezek hamar rendbe hoznak. Ha nagyon fáj és tényleg mozdulni sem tudsz, akkor nem ártana dokit hívni. 80 kilóval egyébként mire edzettél?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, karra, meg 80kg-val megpróbáltam guggolni, fenékre és combra.
Ma nem edzek, szoba biciklizek csak.
2014. aug. 4. 20:43
3/3 anonim válasza:
Annyival guggolj, amivel megy szabályosan 10-12 ismétlés, nem lell túlvállalni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!