Hogyan legyen jó fenekem?
Nagy súllyal való edzés pl a saját súlyodat bírd el legyen ez a cél / magas fehérje kevés szénhidrát bevitel /
Csípő emelés, bolgár kitörés, summo guggolas, lab tavolito, popsira koncentralva, rugas hatra fele csigan
Igazából nem tudom hogy hány éves lehetsz mert az írásod alapján nem sok de helyi fogyás meg mindig nincsen. Ja és a fenék nagyrészt genetika IS.
2021. szept. 27. 18:00
2/13 A kérdező kommentje:
18 de tudom hogy nincs helyi fogyás csak most gondolj bele milyen az mikor nem találok magamra nadrágot mert a combomon feszül a derekamra meg 2 számmal nagyobb de amúgy meg anyu nem ilyen alkat én homokora vagyok ettől függetlenül mert széles a vállam is
3/13 A kérdező kommentje:
Meg mikor felveszek egy térd felettig erő szoknyát és alóla mint a sonkák lógnak ki fenekemre meg én nem fogyni akarok hanem formálódni de szoktam 57 kiló lenni akkor is meg akárhány kg vagyok a combombol nem megy voltam 70is lementem 57re mégis ilyen
Leírtam, egyébként én is homokóra vagyok szerintem nem kell sajnáltatnod magadat mert a legtöbben ilyen alakot szeretnének.
2021. szept. 27. 19:16
Ilyen a genetikad. Valtoztatni kemeny edzessel meg etrenddel tudsz. Guggolas, kitores, felhuzas meg sok kardio. De akkor mar megeri mindenre edzeni mert nem lesz aranyos
2021. szept. 27. 19:33
Nehéz súlyos guggolás és kitörés. Ezek a legjobbak a musculus gluteus maximus fejlesztésére. Az egzotikus csigás/gépes/rugdosós/tárogatós látványgyakorlatokat max kiegészítésnek csináld.
2021. szept. 27. 20:38
7/13 A kérdező kommentje:
Ki sajnáltatja magát úgy??🙂
Inkább egyél meg egy pizzát, minthogy kínlódj a semmire hónapokon, éveken át. Semmi értelme instán látott riherongyra alapozni az egész marhaságot. Mert az amúgy is photoshopolt, vagy egy dilinyós testképzavaros ingyenélő szerelemgyermek. 😀 Ki tudja, hogy az ilyesféle lények hol fogantak bele ebbe a pusztulatos világba, és te még normális aggyal lemásolnád azt a szerencsétlen hulladékot.
2021. szept. 27. 21:18
9/13 Kary13 válasza:
60 kilóval nem tudom elképzelni hogy vészesen kövér legyél, igy látatlanba szerintem nagyon jól hangzik bár nem tudom a magasságod. Hogy a combod vastag meg összeér amiatt légyszives ne aggódj mert vagyunk csávók akik egy jó combot minden más testrésznél jobban értékelünk és amit elmondtál nem hangzik rosszul. Fenékre a legjobb az elemelés (aka: felhúzás, deadlift) illetve variációi. A narancsbőr sem feltétlen akkora probléma de az már talán egy nagyobb életmódváltást igényel és ha nem vagy kibékülve vele akkor idővel ne félj annak a megolddására is ráállni, biztos vagyok benne hogy lehetséges. egyenlőre edzj, sportolj különös hangsúlyt fektetve az elemelésre és gugolásra valamint egy dietetikushoz elmenni sem gondolom időpocséklásnak.
A melleid miatt szintén ne aggódj mert úgysem tudsz sok mindent kezdeni velük, plusz nem is biztos hogy ez negativum, azért a kicsi mellnek is vannak előnyei.
2021. szept. 29. 05:12
Íme, az átlag egy bites férfiak mintapéldánya akik komolyan azt hiszik hogy minden róluk szól és az összes nő csak és kizárólag azért teszi amit tesz hogy a férfiaknak elnyerje a tetszését. Olyan hogy egy nő saját magának akar tetszeni vagy saját maga miatt tesz valamit olyan nem létezik, egyszerűen elképzelhetetlen a számukra, hiszen megvannak győződve arról hogy eleve maga a női lét csak is az ő számukra, kedvükre lett kitalálva és minden porcikánkkal és döntésünkkel csak őket akarjuk kielégíteni és lenyűgözni.
2021. szept. 29. 09:21
Kapcsolódó kérdések: