Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szeretnék, hogy fogjak...

Fogyni szeretnék, hogy fogjak hozzá?

Figyelt kérdés

Mindig is tulsúlyos voltam, de az utobbi 3 évben (gyes) nagyon elszaladt velem a ló. Van rajtam kb 40kg felesleg, amit le kellene adnom mert már nekem sem jó igy.

Tudna valaki segíteni esetleg?

Akár privàtban.

2021. szept. 16. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Én is nemrég vágtam bele, úgyhogy csak elmélrti tudásom van, a tapasztalat meg remélhetőleg nem tér majd el ettől nagyban.

A fogyás a kalóriákon múlik. Súlytól, nemtől, kortól és aktivitási szinttől (rossz esetben betegségtől is) függ, hogy mekkora az alapjárat kilókalóriaégetésed. Ehhez hozzáadódik még az, amit napközben csinálasz (a legtöbb kalóriaszámláló applikáció automatikusan beleszámolja az alap mozgást). Ha az összégetésed alatt viszel be, akkor fogyni fogsz, ha felette, akkor hízni.

1g fehérje nagyjából 4kcal, ahogy 1g szénhidrát (ch) is ugyanennyi. 1g zsír viszont 9kcal. Ezeken kívül az alkoholnak van még kalóriatartalma, ha jól emlékszem, akkor grammonként 7kcal, bár ebben nem vagyok biztos.

A lényeg, hogy fogyás alatt jó a mozgás, mert segít a fogyásban azzal, hogy kalóriát éget és segít az izmok megtartásában, így nem fogsz a fogyókúra végét úgy kinézni, mint egy aszott barack. :D

Az olyanok, mint, hogy este 5 után nem szabad enni, egyáltalán nem szabad cukrot/szénhidrátot fogyasztani és hasonlók baromságok. A cukor valóban nem egészséges, de nem fogsz csak attól fogyni, ha azt elhagyod, de helyette eszel mást.

Nem arra kell koncentrálni, hogy minél hamarabb meglegyen, hanem arra, hogy meglegyen. Én, ha nagyon kínoznám magam, akkor biztosan nem bírnám egy-két hétnél tovább.

Már egy hónapja tartom a relatív laza diétámat, ez alatt sikerült 12000 kalóriától, több, mint 1.5kg-tól megszabadulnom a kalóriabázis app szerint. Mondjuk még vagy 18 kiló hátra van. :D Ennél egy kicsit veheted szigorúbbra is, de a heti 0.5 kilónál én nem ajánlanám, hogy fennebb menyj.

Sok sikert!

2021. szept. 16. 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
És az a 1.5 kiló csak víz volt.:D
2021. szept. 16. 19:13
 3/8 anonim válasza:
0%

Én a regenor kúrát javaslom. Édesanyám 30 éve próbálkozik mindennel de ez az első ami gyors és látványos fogyást hozott.

Az étrend amit követni kellhasonlo a ketohoz de itt ha tiltólistás ételt eszel fáj a gyomrod szóval elég könnyű megállni hogy ne csalj.

Googlezz rá és sok sikert!

2021. szept. 16. 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
2-es, nem tudom, hogy pontosan mennyi ment le, rég nem mértem már magam, mégcsak mérleg sincs itthon. Az applikáció szerint állok 1.5kg-nál, a valóságot meg ki tudja. Őszíntén szólva nem is nagyon érdekel. Teljesen mindegy, hogy kilóban mennyi megy le, az a lényeg, hogy tartsam magam valami határhoz, így fogyjak. Az nem érdekel, hogy milyen gyorsan, vagy honnan. Előbb-utóbb remélhetőleg elérem a kívánt eredményt és csak ez számít. Persze, tudom, hogy egy fogyókúra nem tartható, hisz, amint abbahagyom visszajön az egész, de vannak terveim arra, hogy mi lesz utánna, úgyhogy remélhetőleg tartani is sikerül majd. :D
2021. szept. 16. 21:08
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
Gyere le hozzánk boxolni, egy hónap alatt ledobsz 7-8 kilót garantálom
2021. szept. 16. 21:47
 6/8 anonim ***** válasza:
91%
Nos, én azt javaslom ne foglalkozz semmiféle MLM rendszerű meg egyéb fogyókúrás csodákkal! Dobj egy facebook linket inkább nekem privátban... Semmi "fogyókúrás" kiegészítőre nincs szükséged ahhoz, hogy valóban fogyj. Akik bármiféle neten fellelhető "leírást" vagy terméket vagy kombinálva ezeket írják, azoknak csak érdekeltségük van abban... Te ilyen módokon, személyek mellett nem fogsz semmit elérni. A döntés a tied. :)
2021. szept. 16. 21:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a kalóriabázist. Egy hétig jegyezd ott mit ettél mit ittál. Ott ki fog derülni, mennyivel több kalóriát viszel be. Ezután csökkenteni kell a napi kereted, hogy deficitben legyél. Szép lassan látod majd mit érdemes enned, amiben viszonylag kevés a kalória de laktat. Mert benyomhatsz egy tábla csokit de látni fogod, hogy az a kereted kb. egy harmada, így nem éri meg. Számomra a kalóriaszáml@l@snál nincs jobb módszer, csak ajánlani tudom.
2021. szept. 17. 05:49
 8/8 anonim válasza:
0%

Ha lenne benne érdekeltségem nem gondoljátok hogy linket vagy privát üzit küldtem volna?😂

Anyu se mlmesektöl veszi hanem egy proteines oldalról rendeli (nem írok oldalt mert még a végén abban is érdeket láttok)

Rohadt sokat költött az élete során mindenféle szarokra mert sajnos edzeni lusta. Ez az első ami látványosan segített neki.

Mielőtt lepontoztok legalább néznétek meg miről hadoválok.

Segíteni akartam a válaszommal nem pedig vevőkört toborozni pláne hogy nem is árulok semmit 🤦‍♀️🤦‍♀️

2021. szept. 17. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!