Kasza Tibi Challenge diétája valóban ennyire hatásos? Hogy lehet ez?
Tibi minimum napi 2x élőzik instán, ott rengeteg a siker történet. Aki belekezd, szinte mindenki pár hét alatt fogy 5-10 kilót. Bevallásuk szerint korábbi diéták soràn csak kínlódtak a fogyókúrákkal. A challenge-nél még mozogni sem kötelező.
Hogy lehet ez ennyire durván hatásos? Ezek szerint minden fogyni vágyó ember előbb utóbb ezt fogja fogyasztani?
Nagyon tetszik így a történetek alapján.
A kérdező tuti a Kasza.
"Itt fröcsögsz csak te is név nélkül." - de tipikus.
Nagyon ciki :-))
Bizony. Nőként hirtelen Kasza Tibi lettem. ;) Fenébe, hogy lebuktam...
Egyébként nem vettem tőlük terméket. Drága mind.
Nem tudom, kell-e még ide 65.-ik komment, de mindegy. Én megvettem, csinálom is 1 hete, fogytam is kb. 2 kilót. Ahogyan előtte is csináltam már pont ugyanilyen diétát (gravity challenge), ahol szintén fogytam, mert ha kevesebbet viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor ez van és kész. Ez egy sima diéta, sok hús és zöldség, kevés szénhidrát, tele van ilyennel a net. Azért láttam az apróbetűt sokan nem olvasták, ott írják, hogy ez egy 1200/1500 kcal-ás diéta, akinek ez kevés, az keressen fel egy táplálkozási tanácsadót. A challenge por kicsit fura, tejsavó és kazein keverék, kicsit olyan mint a 4 évszakos gumi, de bajod nem lesz tőle, csak túl van árazva. :D Én ilyen kapszulákat eddig még sosem ettem, kicsit mintha tényleg kevésbé lennék édesség éhes, persze ettől még bármikor be tudnék tolni egy tortát, az önuralom itt is kell.
Rövid távon nyilván fogyni fogsz, hosszú távon nyilván nem lehet életed végéig csirke-rizs-saláta kombón élni. De ha megnézed a csoportot, azok akik tartósan lefogytak rég nem a mintaétrendet követik, kialakították maguknak a sajátjukat, ami kalóriára meg makrotápanyag arányra is megfelelő.
Egyszóval:
1. Edzés program nincs benne, magadnak kell utána nézni.
2. A mintaétrend max. csak indulásnak jó, utána vagy szakember kell, vagy te magad leszel kénytelen utána járni és tanulni, különben fel fogod adni.
3. A termékek jók, de megkapod bárhol máshol is a hasonlót, jóval olcsóbban.
A titok a marketing (érmék, serlegek stb.), meg ha valaki abszolút nulláról indul, akkor kap egy csomagot, amivel el lehet indulni, de hosszú távon a megoldás az életmódváltás.
#64, #65: Köszi a tartalmas válaszokat!:)
Én végül semmit nem vettem. Elkezdtem sportolni inkább. Viszont ha valaki idetéved, akkor hatalmas segítség lehet neki a leírásotok!
A termékek… naggggyon drágák, de valakinek, akinek eddig nehéz volt megállni, hogy a chipses zacskó után nyúljon, annak legalább az értelmetlen éhségérzet élét elveszi. Ez az egyik kapszula. Ha osszeszámolnánk mennyit költünk nasira egy hónapban vs mennyit a kapszulára közel azonos eredmény jönne ki, csak közben fogy is az ember. Ott van a súlytartás fázis is, amikor már megjelenik “a klasszikus étkezés” is, heti 2x egy ebéd formájában… tehát nem örökélet meg egy napig kell tartani magadat a mintaétrendhez. És miután már lement minden plusz, jöhet a 1 Challenge nap, 1 Control nap (sulytarto nap). De eddigre már szerintem elég, ha amikor úgy érzed h mennek vissza a kilók, akkor visszatérsz az Challenge napokhoz az amúgy normál étkezesből. A termékek pedig (AHOGY TIBI IS EL SZOKTA MONDANI - csak ezt a sok kételkedő szereti nem megemlíteni) OPCIONÁLISAK! Senkit nem kövez meg érte, ha csak az étrendet követi meg a sok vizet, sőt… Van aki nem tudja inni a shake-t, a tejfehérje miatt, annak ő maga tanácsolja, hogy akkor egyen kis salátát, sonkát, stb. Ha valaki bajban van, annak sem azt mondja h vegyed meg a kapszulát, hanem h figyelj az étel adagokra és a vízre! A termékekről kb 5 percet esik szo egy élőben, hisz ez végülis egy üzlet neki… de a Challenge nem erről szól.
Nem kell démonizálni a programot és lehülyézni azokat, akiknek kell és hasznos is a segítség! Ha neked nem jön be, akkor ne próbáld ki! De sokaknak (többek közt nekem is) használ! Úgyhogy nyugi, nem a ti pénztárcátok bánja!
Minek kérdeztél rá, hogy működik-e majd hallgatsz olyan emberekre, akik 1. Nem is próbálták soha, 2. Csak azért fikázzák a dolgot, mert Kasza Tibi?
Igen, drága. Igen, működik. Lehet másképp, olcsóbban is? Persze! Van, akinek jól esik egy kis törődés a sok makimajommal szemben (lásd: a legtöbb ember, aki itt választ adott neked és ezek szerint te magad is), aki csak mocskolódni tud és mindent ilyen undorító módon közelít meg. Igen, büszkén vagyok tagja a Challenge családnak es örülök h a magadfajtáktól pedig rövid úton megszabadulnak a csoportból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!