Kasza Tibi Challenge diétája valóban ennyire hatásos?
Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Tibi minimum napi 2x élőzik instán, ott rengeteg a siker történet. Aki belekezd, szinte mindenki pár hét alatt fogy 5-10 kilót. Bevallásuk szerint korábbi diéták soràn csak kínlódtak a fogyókúrákkal. A challenge-nél még mozogni sem kötelező.
Hogy lehet ez ennyire durván hatásos? Ezek szerint minden fogyni vágyó ember előbb utóbb ezt fogja fogyasztani?
Kérdező, te meg ne kötözködj, ha olyan választ kapsz a kérdésedre, ami nem tetszik. Ha ennyire biztos vagy benne, akkor vedd meg a csomagját, ne itt vergődj. Vagy ha csak kicsit akarsz hülye lenni és nem nagyon, akkor edd ugyanazokat az ételeket a lötty nélkül. Mert az garantáltan semmit nem fog segíteni.
2021. szept. 16. 11:52
52/72 A kérdező kommentje:
Én attól félek, hogy lassan megunja Tibi, hogy napi 2x-3x élőzzön. :( Pedig nem lehet örökre ezt csinálni.
2021. szept. 30. 22:11
53/72 anonim válasza:
És az hogyan befolyásolja az életminőséged, ha a Kasza nem előzik napi többször?
2021. szept. 30. 23:14
54/72 anonim válasza:
Talán túléljük valahogy, ha az a balfácán nem élőzik naponta.
2021. szept. 30. 23:28
55/72 A kérdező kommentje:
#54: Miért? Ha te nem nézed akkor miért zavar, ha más igen?
Kemény, hogy kötekedni jártok ide. Ha valakit utálok, akkor nem lesem róla a kérdéseket. De ti egyből ugrottok amint jön ide válasz. :D
2021. okt. 1. 06:53
56/72 anonim válasza:
Szia! Nekem nagyon bejött. 1 hónapja csinálom és -6,4kg, persze sportolással egybekötve. Az étrendet nagyon könnyű tartani + 3-4 liter víz naponta, meg a kapszula és a drink. Ezekre kell odafigyelni és betartani mindent ahogy le van írva. Először én is szkeptikus voltam, mivel minden szart kiprobáltam már. Aztán mondom megpróbálom ezt és bevált. Ha mindent szépen betartasz, ahogyan az le van írva akkor neked is sikerülni fog. A fröcsögőkre én nem hallgatnék úgy, hogy tudom, hogy nem próbálták…
2021. nov. 19. 22:57
57/72 anonim válasza:
Ha valaki nem próbálta, akkor nem lehet véleménye? Attól még, hogy sosem ugrottam le egy háztetőről, tudom hogy nem élném túl, ha megpróbálnám. Miért? Mert tisztában vagyok a fizika törvényeivel. Ahogy az emberi szervezet működésével is tisztában vagyok, így hiába nem próbáltam, kijelenthetem, hogy a Kasza Challange diéta egy lehúzós baromság.
2021. nov. 19. 23:41
58/72 anonim válasza:
Egy ideje kipróbáltam, letöltöttem az étrendet, de nem vettem a cuccaikból. Puregold lady shapeet iszom, mert az van itthon.
Heti egy, 1.3 kiló lejön csak az étrend betartásával és a napi négy liter vízzel. Van, hogy az adott mennyiséget nem bírom megenni. 🤷
2021. dec. 2. 05:33
59/72 anonim válasza:
A penztarcad egészen biztosan vékonyabb lesz. Boldog, boldogtalan be akar szállni a fogyókúra Businessbe. Kasza házaspárnak semmi képzettsége nincs ezen a téren. Ez egy új köntösbe csomagolt turbó diéta.
2022. jan. 13. 16:54
60/72 Szilvi79 válasza:
Én nagy lelkesedéssel megrendeltem az ital port es a kapszulat amit étkezések elott kell bevenni. Tartom a diétát, iszom a sok vizet, de kb semmit sem fogytam jelzem 7 napja csinálom. Viszont a rost kapszula brutal felfuj es megfogja a hasam, el sem tudom képzelni, hogy másnak, hogy jön osdze -5-6-8 kg/ hét , mert ezeket írjak.
Azt meg inkább hagyjuk, hogy Facebookon nem tűrnek egy negatív kommentet vagy tapasztalatot sem, rögtön letiltottak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!