Kasza Tibi Challenge diétája valóban ennyire hatásos? Hogy lehet ez?
Tibi minimum napi 2x élőzik instán, ott rengeteg a siker történet. Aki belekezd, szinte mindenki pár hét alatt fogy 5-10 kilót. Bevallásuk szerint korábbi diéták soràn csak kínlódtak a fogyókúrákkal. A challenge-nél még mozogni sem kötelező.
Hogy lehet ez ennyire durván hatásos? Ezek szerint minden fogyni vágyó ember előbb utóbb ezt fogja fogyasztani?
Nagyon tetszik így a történetek alapján.
Jaj mert ez miért lenne kamu? Lehet nem minden igaz amit mondanak, de nem hiszem, hogy azért egytől egyig mindenki hazudik.
Miért nem írjátok meg akkor Tibinek a véleményt? Itt fröcsögsz csak te is név nélkül. Akkor írd le neki, hogy mi a bajod és meg lehet mutatni a kommentjeid.
Hozzám hasonlók? Én legalább nem szarozok le valamit arc meg név nélkül.
Nagyon gáz vagy, hogy azért jársz ide vissza, hogy szidd azt akit elvileg nem szeretsz. Leírtad már számtalanszor ugyanazt. Felfogtam.
Ma van Tibiék házassági évfordulója, de még ebben a percben is élőzik a követőivel. Ma vitte ki az érmet Józsinak! Napi 2-3 live mindig van. Kommentekre folyamatosan válaszol. Szerintem ez így elég hiteles. Ott van fent a sok sok saját tapasztalat.
Nem, ez nem hiteles... Ez MARKETING... Kihangsúlyozza, hogy neki a követők fontosabbak, mint az évforduló, az emberek meg bedőlnek, és rendelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!