Fogynék ha megváltoztatnám ezt az undorító, egészségtelen életmódomat?
168cm/83kg/24 éves lány
Egyedülálló/élő.
Teljesen őszintén leírom nektek mennyire egészségtelenül élek.
Hazaesek a munkából. Ugye ha kell főzök, elmosogatok, eltörölgetek, takarítgatok stb. Aztán leülök a géphez és mi a társaságom? Ilyen energiaital, meg olyan, ilyen dobozos kávé, meg olyan, ilyen csipsz, olyan csoki. Nézek valami sorozatot és ezt így sorban megeszem.
Vagy ha főzök valamit nem tudom mi az elég főleg ha nagyon finom lett az adott étel. Rendszertelen is az evésem. Sokszor eszek viszont nagy adagokat. Szó szerint addig eszek amíg nem fájdul meg a hasam miközben tudom, hogy nem kéne ennyit hisz mondjuk ki: túlsúlyos vagyok és ezt én is tudom. Testmozgás is 0, annyi ameddig elbiciklizik a munkába és vissza (10 perc összesen) vagy a boltba. Pedig van kézi súlyzóm és ugrálókötelem is, de csak porosodnak.
Hogy ha elhagynám ezeket a sz@rokat amikre nincs is szükségem mert csak az íze miatt eszem/iszom és elkezdenék rendszeresen mozogni, akkor menne le a kiló is?
Mert ez így tarthatatlan és haragszok magamra amiatt hogy tudom ez mennyire egészségtelen és rossz, de mégis csinálom..
Az, hogy milyen munkád van, az is sokat szamit. Ha valaki irodában ül 8 és 4 között, akkor eszik, iszik, wczik, amikor jól esik, megint más, mint a gyári meló, 3 műszakban össze vissza étkezés, alvás. A munkahelyen is fontos enni, és nem úgy érsz haza, hogy felfalod a házat.
A cukros üditőket cseréld le vízre, a rágcsáknak is próbálj ellenállni.
Bármilyen nehéz is,.minden nap mozogj. Én pont tegnap kezdtem el, napi 20 perc R.Rékával 😊 nagyon fárasztó, már 2 perc után lihegtem 😃 de minden nap csinálni fogom, mindig egy picit jobb lesz .
Én az elején csak elhagytam az üdítőket és csak vizet ittam, ezzel már fogytam. Aztán a csipszet, csokit és helyette gyümölcsöt ettem vagy notmális ételt. Megfigyeltem, higy ha éhes voltam akkor avscora helyett csipszet ettem, mert lusta voltam.
Kezdd ezzel és kezdj el többet sétálni. A séta is jó mozgás, nem kell egyből súlyt emelni vagy futni, ha nem bírod.
Nem is akarok futni ilyen túlsúllyal..
Inkább itthon yt videókra edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!