Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a pár nap mennyire rontja...

Ez a pár nap mennyire rontja el az egész eddigi munkámat?

Figyelt kérdés
Kb.fél éve életmódot váltottam, egészségesen eszek és sokat mozgok, de most nyaralni voltunk, napi "lépésszámokat" leszámítva semmit nem mozogtam, és sajnos a kajára sem figyeltem oda, pedig szerettem volna, de elengedtem. Nem zabáltam ész nélkül, de mindennap bőőőven túlléptem a keretet, és nem egészséges ételekből. Most mire számíthatok? Alig merek majd a mérlegre állni. A hasam most reggelente mindig nagy, pedig reggel már lapos szokott lenni.
2021. aug. 29. 08:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Néhány nap nem ront el fél évnyi munkát, de a szünet után állj vissza az eddigi rutinra.
2021. aug. 29. 08:38
 2/3 anonim ***** válasza:
30%
Olyan nincs, hogy lapos has! Mindenkinek van hasa.kinek kisebb, kinek nagyobb. Azt a média terjeszti, hogy lapos has. Egyél normálisan, mint a többi értelmes ember.
2021. aug. 29. 09:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet pár kilóval többet mutat majd a mérleg, de szerintem ha visszatérsz a rendes életmódodra, meg minden, akkor szerintem az hamar lefog menni. Szerintem tényleg ne aggódj miatta.
2021. aug. 29. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!