Lol12334 kérdése:
Szerintetek ezzel elrontom az egész diétám?
Figyelt kérdés
Fogyni szeretnék, ezért diétába kezdtem, amit be is tartok mindig pontosan, kivéve amikor menstruálok, mert egyszerűen olyankor nem megy. Szerintetek ezzel elrontom az egészet és visszahízom azt, amit eddig leadtam?
Remélem érthetően írtam le. :(
2021. ápr. 22. 16:13
1/9 anonim válasza:
Attol meg hogy tartasz 1-2 csalonapot 1 honapban, meg nem fog felborulni minden
2/9 A kérdező kommentje:
Azért ez több mint 1-2 nap, de köszönöm a válaszod! :D
2021. ápr. 22. 16:19
3/9 anonim válasza:
Menstruáció alatt én is jobban kívánom az édességet, viszont kevesebbet tudok sportolni. Jó hír, hogy a menstruáció idején kb. 2-300 kalóriával többet is igényel a szervezet. Többet használ fel. Tehát ha nem sokkal többet eszel, akkor ne aggódj emiatt. Egy kis csoki bőven belefér.
4/9 anonim válasza:
Én alapvetően figyelek arra hogy ne egyek sok gyümölcsöt. De amikor megjon, akkor eszem belőle rendesen. (Nem kiloszamra)
5/9 anonim válasza:
Most ha pl. 5-6 napon keresztül túleszel 1000 kalóriával, az nyilván baj. Viszont ha pár száz kalória, az most nem tragédia.
6/9 A kérdező kommentje:
Na ez most megnyugtatott, köszönöm!
2021. ápr. 22. 20:36
7/9 anonim válasza:
Hát ha 5 nap kevésbé figyelsz 25nél meg igen, szerintem még belefér,nyilván nem 5000kcal/nappal azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!