Egész rég óta növesztem a hajam, és most határoztam el magam hogy levágatom. Gondoltam a bubira meg a pixire vagy kopaszra. Szerintetek melyik?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 08:47
A kérdező szavazást indított:
bubi
pixie
kopasz
felnyírt bob
58 szavazat
1/14 anonim válasza:
Én egy jó alaposan felnyírt bubit ajánlanék, hátul látszódjon a lenyírt rész, azzal még különlegesebbé lehet tenni a megjelenésed
3/14 A kérdező kommentje:
Hátam közepéig ér
2021. ápr. 6. 12:34
4/14 anonim válasza:
Nekem volt pixie is, meg bob is, mindkettővel az volt a bajom hogy nem tudtam összefogni a hajam, még a pixienél is zavart. Ha mindenképp le akarod vágatni először vágass egy bobot és abból még mindig lehet rövidebbet vágni. Ezt csak azért mondom mert én megbántam a pixiet instant.
5/14 anonim válasza:
Long bobhoz mit szólnál? Az még nem olyan durva különbség, de ha nem tetszik, még mindig lehet vágni belőle.
6/14 anonim válasza:
Ha megérett az elhatározás egy drasztikus váltásra, szerintem próbáld ki a teljesen kopaszt, egyszer az életben érdemes úgy is megnézned magad. (Nekem nagyon tetszik egyébként 🙂) Utána ha a visszanövesztés mellett döntesz, szép sorban meglehet majd a pixie, a felnyírt és a bubi frizura is 🙂
7/14 anonim válasza:
Egyetértek az öletem szólóval egyszer megéri kiapprobálni!
8/14 anonim válasza:
He felkészültél rá lelkileg és teljesen biztos vagy benne, akkor mehet a teljes kopasztás. Mennyi idős vagy?
9/14 A kérdező kommentje:
25 éves
2021. ápr. 7. 14:15
10/14 anonim válasza:
...és gondolom lány vagy. Teljesen jó életkor egy őrültebb haj (vagy épp annak teljes hiánya) kipróbálásához! Bátran vágj bele, és legyen olyan a hajad, amilyet Te ki szeretnél próbálni.
Ha esetleg olyan munkahelyed van, ahol problémát jelenthet egy extrémebb külső a nagyon rövid haj vagy kopasz fejed miatt, ott még járj egy kört.
*a 8-as válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!