Ha fogyással nagyon sokat fogy a mellem mit tegyek a feszesség érdekében? Valami tippetek? Vagy ezután fonnyadt lesz az egész...?
Szia!
Önelfogadás. :) Nekem is nagyon megereszkedett a mellem fogyás után, felvarratni semmiképp nem akarom, nagyon távol áll tőlem a plasztika. Kénytelen voltam elfogadni, hogy ilyen. Már nem zavar. Azon próbálok változtatni, amin tudok.
26N
Elfogadod, egyreszt. Masreszt pedig biztos vagyok benne, hogy te rosszabbnak latod, mint amilyen valojaban.
Felvarrast felejtsd el, meg a mai napig se tudjak ugy megcsinalni, hogy szep legyen a heg, vagy ne latszodjon.
Harmadreszt pedig, tornazz, es szepen formald vele az egesz tested, van sok mell es hat gyakorlat, ami sokat segit, plusz feszesito kremek, egeszseges etkezes.
lassan fogyj, akkor tud a borod alkalmazkodni. ha viszont sokat fogysz le akkor sajnos mindenkepp logni fog.
en emiatt felek elkezdeni dietazni, van rajtam kb 5-7 kg felesleg, de 19 evesen mar magatol log a mellem, felek milyen lesz ha meg le is fogyok belole
Szia! Ha kozben szedsz kollagent, es gyakran hidratalod a borod, az segit. Csodakat ne varj tole, de mindketto a bor rugalmassagat segiti elo, igy kevesbe fog kinyulni a borod. Plusz tudsz mellizmot eroaiteni, az is segit rajta kicsit.
De ne bankodj, enyem se a leghetykebb, megis imadjak.. es mar en is. :) Baratkozz meg vele elsosorban(de a kollagen nekem is segitett)
Én terhességem alatt a mellemet is kentem mindennap stria elleni krémmel. Rugalmassá teszi a bőrt, segít, hogy szépen visszahúzódjon.
Nekem szép maradt a hasam is, meg a mellem is.
Próbáld meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!