Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg igaz hogy ha 1 liter...

Tényleg igaz hogy ha 1 liter vízbe teszünk 1 egész citrom levét akkor "fogyunk"? (nyilván nem 40 kilókat)

Figyelt kérdés
Egészségesen étkezem emelet sportolok és iszom a citromos vizet de semmi hatás :/ 1 kilóval se több se kevesebb nem vagyok :( Tudnátok nekem ajánlani olyan diétát ami használ?

2021. júl. 8. 09:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
A kalóriaszámlálás az, amitől fogsz is fogyni, nem pedig citromos víztől.
2021. júl. 8. 09:46
 2/12 anonim válasza:
26%

Kalóriákat számold:)

Egyébként igen,jó hatással van a fogyásra a citromos víz

2021. júl. 8. 10:47
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Nem egy liter vízbe kell tenni hanem fél liter vízbe hogy érjen is valamit.

Kell számolni a kalóriákat is és makrotápanyagokra lebontva

2021. júl. 8. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
Nincs hatással a fogyásra, sem az almaecet, sem más kuruzslószerek.
2021. júl. 8. 10:52
 5/12 anonim ***** válasza:
94%
Te vagy az élő bizonyítéka annak, hogy nem. Magadnak se hiszel? Fogyni a kalóriadeficittől lehet. Bármiféle gyenge savtól mért lehetne? A mozgás és az egyéb élettevékenységek égetnek kalóriát, nem a citromsav. Az nem is találkozik a zsírsejtjeiddel.
2021. júl. 8. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
A citromos víz lényege hogy nem valami cukros löttyöt iszol, amivel tolod felfelé a napi kalóriabeviteled, de mégsem sima unalmas víz... gondolkozz néha kicsit...
2021. júl. 8. 12:16
 7/12 anonim ***** válasza:
88%

3-as vagyok

Én zöld teát főzök 2 litert és lehűtve,édesítőszerrel iszom egész nap mikor unom a vizet már de nincs jelentősége

2021. júl. 8. 12:20
 8/12 anonim ***** válasza:
48%
3-as, és ha 2 deci vízbe teszed, akkor még ennél is hatásosabb? Akkor igazából a legjobb, ha az ember rengeteg citromot eszik, és máris fogy, nem?
2021. júl. 8. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

A hasnyálmirigynek baromira nem jó, ha egész nap ingerled a citromos vízzel. Étkezésekhez igyál max, de ettől ne várj csodát. Két étkezés közt csak sima vizet igyál.

Fogyni meg kalóriadeficittel fogsz, és ne lepődj meg, de bizony hosszú folyamat. Kitartás kell és akaraterő. Ahhoz hogy 1 kg-t fogyj, 7000 kalóriát kell elégetned.

2021. júl. 8. 19:10
 10/12 anonim válasza:
100%
Nem igaz sajna.
2021. júl. 9. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!