Ez már gáz testalkat?
Gondolom nemcsak tésztától és fehér kenyértől híztál meg, hanem a nasiktól is. Te etted meg a nasikat, gondolom nem nyomták le a torkodon erőszakkal. Egyébként se kötelező azt megenni, amit eléd tesznek, mondhatsz nemet is.
És addig, amíg így gondolkodsz, hogy "Igen, vannak időszakok amikor baromi nehéz tud lenni. Mikor a barátodon látod, hogy harmadszor fagyizik, vagy pizzázik a héten de tudod, hogy te ezt rohadtul nem teheted meg mert abból hízás lesz." addig kínszenvedés lesz számodra az élet. Ki nem sz.rja le, ha más pizzát eszik? Na, pont erről beszéltem, az agyadat nem állítottad át. Akkor leszel boldog, ha teljesen hidegen fog téged hagyni, hogy más mit eszik melletted, mivel eleve tudod, hogy az egészségtelen, az csak árt neked, ergó ami rossz neked, arra miért vágynál?
Vállald tetteid után járó következményeket. Gondolom már nem vagy gyerek, tehát már rég leadhattad volna a gyerekkorban felszedett plusz kilókat, ha 100%-ban mindent beadtál volna, mert fontos lett volna számodra a fogyás. De most is csak sajnálatod itt magad, hogy szegény te..
Teljesen normális, természetes dolog, ha az ember vágyik arra, hogy sütit vagy pizzát egyen, emberi dolog. Gondolom lusta vagy utánajárni, a dolog pszichológiai hátterének. Az is természetes dolog, hogy az ember tehernek is érzi időnként azt, hogy neki minden kaját mérni kell, tápanyagokat, energiát figyelni, edzeni menni akkor is ha hulla fáradt. Ez is természetes dolog. Nincs a világon olyan ember aki ezt élvezi, hogy korlátok közé kell szorítsa magát.
A gyerekkori elhízásomban az játszott szerepet amiket a szüleim vettek. Fehér kenyér, fehér rizs, fehérlisztes tészta, krumpli, minimális kukorica, minden nap, kevés hús. Azt ehettem amit kapok, pont. Nem voltam sznob gazdag anyuapu pici gyerekecskéje, akinek ki van nyalva a segge és válogathat. Normális kaját nem vettek, nasira nem volt pénzük. Nem mondhattam nemet képzeld, mert nem volt más, azt pedig talán még te is belátod,( ha nem az is a te szegénységi bizonyítványod) hogy koplalni ugyanúgy egészségtelen, és hosszútávon nem élhető dolog, enni kell, mert éhen hal az ember. És bizony teljesen normális adagok és sok mozgás ellenére is elhíztam gyerekként ilyen étrend mellett igen. Ez van.
De ilyen buta, érzéketlen emberekkel nem vitatkozom az életmódváltás nehézségeiről. Teljesen irreleváns a személyes véleményed, ami nyilvánvalóan puszta rosszindulatból fakad.
Nagyon nem mindegy, hogy a süti vagy nasi miből van. Édesség és édesség között is van különbség. A szennyet miért kívánnám meg? Aki tudja, hogy egyes sütik miből vannak, tudja, hogy az árt az egészségének, inkább csinál magának egészséges összetevőkből süteményt.
A gyerekkori túlysúlyodat pedig már régen le tudtad volna adni, hisz egy hét alatt egészséges keretek között 1 kg-t tudsz leadni. Ez egy év alatt 52 kg. Nos, mennyire is vetted te komolyan a fogyást? Puffoghatsz itt, de attól még mindig agyilag nem vagy rendben. Fogyáskor nemcsak az életviteleden, de a gondolkodásodon is változtatni kell. Sajnálom, hogy fáj az igazság, hogy valaki szembesít téged azzal, hogy csak kifogásokat keresel és nem teszel meg mindent, agyban se. Különben már rég nem lennél kövér. Ez a te döntésed.
Egyébként pedig, gyerekként akkor többet is mozoghattál volna önszorgalomból. De nem tetted. Inkább elviselted, hogy egyre kövérebb vagy. Ez is te felelősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!