Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nőtt meg a súlyom?

Miért nőtt meg a súlyom?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon figyeltem, hogy mit eszek és mennyit. Kb három napja viszont annyira kívántam az édeset, hogy reggelire/vacsorára csokit ettem. Létezik hogy három nap alatt 3 kilót híztam? Azt hittem elájulok mikor megláttam.
2021. aug. 26. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

A súlyodat mindig reggel mérd, miután már elvégezteda dolgodat, de még nem ettél semmit. Ez a legpontosabb módszer. Napról-napra amúgy normálisan is van egy kis fluktuáció. 1-2-3 kiló teljesen normális változás.

Gondolj csak bele, ahhoz, hogy 3 kilót hízz kellett volna egyél 21000 kalóriát többletbe, tehát 7000-et naponta. Ami azt jelentené, hogy kb. 9000 kalóriát vittél be/nap. Ez szinte teljesen lehetetlen.

2021. aug. 26. 10:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem jó naponta mérni a súlyod, mert van egy természetes ingadozás. Ha ritkábban méred, jobban látod a hosszútávú trendeket.
2021. aug. 26. 10:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Havonta egyszer mérj, akkor reális eredményt fogsz kapni fogyás/hízás tekintetében. Teljesen felesleges naponta pár naponta méricskélni, a súly ingadozik.
2021. aug. 26. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
2-3. Pont, hogy naponta kellene mérni, és hetente átlagolni, aztán összevetni a heti átlagokat. Igazán ezzel látni a hosszú távú trendet.
2021. aug. 26. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!