Hogy foggyak le, ha jobbik esetben is csak tartani sikerül a súlyom és nem eszek sokat?
Egy héten át mérj le mindent, amit eszel vagy iszol (kivéve víz, nyilván), és írd fel.
Pontosan számítsd ki, mennyi kalóriát viszel be. Így ki fog derülni, hogy mit jelent pontosan az a "nem eszem sokat".
Gondolom, sportolni nem sportolsz, egy súlytartáshoz a "normálnak" érzett étkezés is elég lehet.
Én 127 kg voltam, és szintén azt mondtam, hogy nem eszem sokat, és egészségesen étkezem. Aztán írtam MINDENT egy hétig, és megdöbbentem.
Először rendbe szedtem a kajálásomat, aztán elkezdtem sportolni is, és most vagyok olyan 70 kg.
Számold a kalóriákat, egy héten 6 nap EGY ÓRÁS gyorsabb tempós séta. Ne egyél sok szénhidrátot, inkább lassú felszívódásuakat. Igyál sokat, lehetőleg vizet. Ha lemész 90-re akkor elkezdhetsz edzeni is.
Én is 170cm vagyok 89,3 kg.
A fogyás 3 titka:
Kalóriaszámolás
Mozgás
Rengeteg folyadék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!