Beállítja-e a fogamzásgátló a súlyt?
Figyelt kérdés
hallottam ilyesmiről és azért is érdekelne,mert az utóbbi időben leadtam közel 10 kg-t,176 cm-es magasságomhoz 60kg vagyok.de nem szeretnék ilyen maradni,mert kevésnek találom,arcom beesett,mellem eltűnt szinte.fogamzásgátlót pedig életemben először szedek,1 hónapja.26 éves vagyok.2010. aug. 30. 00:24
1/8 anonim válasza:
Nem tudok róla, viszont pont nemrég olvastam, hogy a nagyobb súly csökkentheti a fogamzásgátló hatását, ennek azért nézz utána.
3/8 A kérdező kommentje:
én fogyni nem fogytam tőle,mert már amikor elkezdtem is ennyi volt a súlyom,de remélem,h nem maradok így...hozzáteszem épp a súlyom miatt kaptam alacsony hormon tartalmú készítményt.
2010. aug. 30. 00:39
4/8 anonim válasza:
Igen is meg nem is, hajlamtól függ. Én pl. híztam pár kilót, aminek örülök, mert nagyon sovány voltam, de szerintem nem csak ezen múlt. Néztek már neked pajzsmirigy működést?
5/8 anonim válasza:
Én 4 éve szedek Volinát, és semmi hatással sincs a súlyomra (168/52 vagyok). Nem tudom, te mit szedsz, mert kismillió féle fogamzásgátló van. Azok az ismerőseim, akik felszedtek pár kilót tabletta miatt, mind azért, mert egyszerűen jobb lett az étvágyuk a hormonoktól, így többet ettek. Nincs valami anyagcsere problémád, vagy mitől fogytál ennyit? Voltál dokinál ezzel kapcsolatban?
6/8 anonim válasza:
Én Yadint szedtem és sokat fogytam tőle mivel nem volt étvégyam,Sőt sajnos néha hánytam is tőle így abba is hagytam a szedését.
7/8 anonim válasza:
én meg híztam tőle amíg szedtem pár hónapig, aztán mikor abbahagytam visszaállt minden ugyanolyanra mint előtte volt
8/8 anonim válasza:
BAJ lenne, ha híznál a tabitól, azt jelentené, hogy nem megfelelő számodra a hormontartalma. A funkciója NEM testsúlyszabályozás, hanem fogamzásgátlás. Ráadásul nem is kívánságműsor, ha elkezdesz hízni tőle, nem 5 kiló fog felugrani, hogy jól nézz ki, hanem mire felocsúdsz, rajtad lesz 15-20 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!