Random fogytam tíz kilót és lenne pár kérdésem.?
Figyelt kérdés
Szóval egy hasi probléma miatt fogytam 105 kilórol először 102-re majd 99-re, 97-re es most 94-95 vagyok és ez már egy hónapja tart. Viszont ekkora súlynál normális hogy nem látszik még annyira? Az arcom ugyanolyan puffadt, a hasam vékonyabb, a lábamon látom hogy kicsit változott. Volt már hogy drasztikusan le fogytam 10 kilót 105-rol meg doki mondta hogy egyek tartositoszer mentesen egy darabig és az vissza is jött egy nap alatt de ez nem egyenlőre.
Mit tehetek hogy ne izomból meg stb fogyjak? Sajnos nem én Irányítom hanem az egyre erősödő betegségem :(
19l
2021. aug. 18. 08:40
11/11 Senior Séf válasza:
Ne Crohn betegségre, inkább Sibora gyanakodj. Abban igaza volt a dokinak, hogy kerüld a tartósítószert, de amellett egy rahedli egyéb dolgot is kerülni illene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!