Random fogytam tíz kilót és lenne pár kérdésem.?
Szóval egy hasi probléma miatt fogytam 105 kilórol először 102-re majd 99-re, 97-re es most 94-95 vagyok és ez már egy hónapja tart. Viszont ekkora súlynál normális hogy nem látszik még annyira? Az arcom ugyanolyan puffadt, a hasam vékonyabb, a lábamon látom hogy kicsit változott. Volt már hogy drasztikusan le fogytam 10 kilót 105-rol meg doki mondta hogy egyek tartositoszer mentesen egy darabig és az vissza is jött egy nap alatt de ez nem egyenlőre.
Mit tehetek hogy ne izomból meg stb fogyjak? Sajnos nem én Irányítom hanem az egyre erősödő betegségem :(
19l
105 kiló még nem "extrém túlsúly" amibe 19 évesen tönkre lehet menni...
Ha 10 kilót fogytál 1 hónap alatt az nagyon gyors, súlyos testsúlycsökkenés, mindenképp vizsgáltasd ki mi áll a hátterében.
Az ilyen gyors fogyások mögötti egészségügyi problémák nagyságrendekkel hamarabb okozhatnak súlyos lebetegedést mint a túlsúlyod. Úgyhogy szerintem amiatt aggódj most, ne amiatt hogy nem fogytál eleget itt-ott. Valami nem működik jól a szervezetedben és orvos segítségével kell kitalálni, hogy mi az, és kezelni! Minél hamarabb!
Úgy látom, tudod, hogy miért fogytál (betegség). Ha nem allergia, intolerancia, akkor próbálj meg fehérjedúsan táplálkozni, valamint ha erőd engedi, akkor mozogni. Ne fuss, ne is legyen túl intenzív, mondjuk sétálj sokat. Ja, és igyál sok vizet.
De mindezek előtt beszélj az orvosoddal, hogy mit szabad csinálnod és enned, és mit nem.
Köszönöm a válaszokat és már vizsgálnak, mindent megpróbálnak hogy ne legyen beltukrozes de úgy tűnik nincs más út. Sosem voltam az az össze vissza zabáló és harminc kiló minusszal is tropa volt az egészségem..
Crohn betegséggel vizsgálnak, már lassan minden ki van zárva és minden arra vezet vissza.
Én örülök a fogyásnak amúgy, meg így is.
A tartósítoszeres dolog az úgy volt, hogy ritka kevés dolgot tudtam megenni, mert nagyon szigorú étrend volt és két hétig ment így kb vagy háromig.
én 75rol 68ra fogytam
és nwm latszik de mar beleferek kenyelmesen egy 2 merettel kisebb naciba <3
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!