Terhesség előtt kb 8 kiló fogyás?
Hát, nem tudom 1es. Én mindkettő terhességem előtt ledobtam ennyit. Konkrétan az első előtt 8 a második előtt 9 kilót.
Nálam is ez az 1200-1400 kcal /nap vált be. Mivel terhességet terveztem szedtem vitamint (előzőleg femibiont másodjára és most gal babavarot) Ezen kívül kb 3 liter vizet megittam naponta. A másodiknál 16 után már csak fehérje turmixot ittam és este max salataztam. Próbáltam a ketozast de nekem az nem jött be, viszont figyeltem a ch napi mennyiségére. Kb 160-180 g /nap legalább 5 felé osztva. Nekem ez bevált.
Amúgy miért pont terhesség előtt? Mi volt az elmúlt 2 évben és miért most 2 hónap alatt kell kapkodni?
Ha fejben rendbe tudod tenni magadban, hogy terhesség alatt valamennyi súlygyarapodás normális és az 1300-1400 kalóriára rá tudsz pakolni szívfájdalom nélkül 100-200-300 plusz kalóriát, ahogy azt a terhesség vége fele kell a gyerek miatt, akkor nem lesz gond.
Miért? A lelassult anyagcsere csak mítosz.
Napi kétszer eszek, mindig is így ettem. És anno is csak 100 kalóriaval ettem többet mint most ennék. Kb 1400at ettem akkor, igaz rendszeres csalásokkal azért is tartott két évig. Most motiváltabb vagyok nem csalnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!