Zsír égetés gyorsan?
17/F vagyok, 180cm/65kg.
Testalkatom átlagos, de van rajtam nagyjából 8- max. 10 kg felesleg.
Legjobban a hasamon és combomra hízok.
Nem gyúrni szeretnék, nem az a célom, hogy izom agy legyek.
Csupán le szeretném adni ezt a felesleget ami rajtam van, mert nem érzem jól magam a bőrömben.
Karcsú akarok lenni, na de azért nem csont és bőr.
Tehát szeptember 1-ig leggyorsabban hány kg feleslegtől tudnék megszabadulni?
- Holnaptól minden reggel elmennék futni 30 percet.
- Mivel van egy kutyám, valamint nem ülök itthon egész nap, ezért naponta minimum 2,5-3 órát sétálok.
- Erősítenék naponta 30 percet, végeznék hasizom gyakorlatokat, kar-lán erősítő gyakorlatokat is.
- Ezenkívül oda figyelnék a táplálkozásra és a folyadék bevitelre: napi maximum 1300-1500 kalória + másfél liter víz.
Így milyen eredményt tudnék elérni a maradék nyárban?
Utána is folytatnám persze.
Legfőképpen külsőleg milyen változást tudnék elérni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: Ha van valami tippetek akkor szívesen fogadom!
És kérem elsősorban azok válaszát várom akik jártasak a témában!
Magassága & súlya alapján tényleg nem tűnik úgy, hogy felesleg lenne a kérdezőn, de attól még lehet skinnyfat a testalkata. Ám ha nincs is így, viszont ő jobban érezné magát úgy, hogy lead pár kilót magáról, akkor miért ne?
Egyébként a terv, amit leírtál, nem hangzik rosszul. Ha tényleg ezt szeretnéd csinálni & tartod magad hozzá, egészségesen táplálkozol, akkor ha valóban van rajtad felesleg, idővel le fog menni. Szeptember 1-ig mínusz 1, maximum 2 kg-ra számíthatsz, de először a víz fog távozni, így nem biztos, hogy látványra változás lesz.
A reggeli futást érdemes éhgyomorra végezni, utána viszont fehérjedús reggeli ajánlott, pl. tojásból valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!