Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le?

Hogyan fogyhatnék le?

Figyelt kérdés

Egyszerűen képtelen vagyok lefogyni,túlságosan is jó az étvágyam,és imádok enni.Egyébként ha úgy vesszük,nem eszek sokat együltőben,csak egész nap csipegetek,és így összejön.Ráadásul rettentően édes szájú vagyok,nincs az a süti,csoki mennyiség amit ne tudnék megenni.Méreteim:160 cm/64-65 kg körül.Az is a nagy baj,hogy keveset mozgok,pedig szeretek mozogni,csak nincs kivel futni pölö,és egyedül meg nincs kedvem.Ötletek?:)

16L

2010. aug. 29. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
4%
Hát ne zabálj annyit! Istenem...
2010. aug. 29. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
72%

hol laksz?:P

am sjanos ha nem teszel érte nem is nagyon fog jönni az eredmény

lehet enni csokit csak mértékkel, és mondjuk étcsokit minél nagyon kakaótartalmút

kkeszek helyett korpivit keksz

én ne unatkozz mert akkor tudsz csak csipegetni

most kezdődik már az iskola ne vigyél magaddal csipegetni valókat és akk nem fogsz enni

2010. aug. 29. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
fuss mp3-mal!nekem sincs kivel futnom,mégse otthon trottyasztom magam a tv előtt..:D vagy iratkozz be bármilyen sportra!de aerobicra járni a legjobb,tényleg!:)az édességről meg annyit,h egyszer döntened kell a jó alak és csokik között...hidd el megéri lemondanod erről.egészséges édességnek egyél mézes magos szeletet v hasonlóakat.énis édesség,mániás voltam/vagyok de azért is ellenállok nekik,bár kicsit fáj,de egy idő után nem fog hiányozni:D hajrá!
2010. aug. 29. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Sajnos erre nem igen lehet érdemben válaszolni. Az egész akaraterő kérdése, ha nincs, mi mondhatunk bármit :). Ha nem ennél annyi édességet, eljárni futni, akkor biztosan érnél el eredményt. Ha egész nap több csokit is befalsz, akkor azt tudom javasolni, hogy ne hagyd el rögtön, mert hiányérzeted lesz, és hamar visszatérsz a csokizabálásra. A legjobb, ha csökkented a mennyiséget, pl. megeszel napi 4 csokit, akkor ezután csak napi egyet egyél, aztán mikor kezdesz ehhez hozzászokni, utána válts át arra, hogy kétnaponta eszel csak, majd heti egyszer. Utóbbit szerintem nyugodtan meg is tarthatod a későbbiekben, főleg ha eljársz futni, heti egy csoki nem lesz a világvége :). Én is szeretek futni, egyedül nagyon unalmas, de nincs választásom, kétlem, hogy a környéken bárki bevállalná, hogy eljön velem futni, nemhogy kora reggel... felénk a futás valami luxusnak számít, soha senkit sem látok futni, rajtam kívül :D. Először nekem is nehezemre esett egyedül, de hozzászoktam. Szórakoztatásul hallgathatsz zenét, ha van mivel.
2010. aug. 29. 17:09
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Hát az a helyzet,hogy nagy ritkán eszek csokit,mondjuk heti 1x,de van hogy csak két hetente.Meg úgy nagyából egészségesen étkezem,rozs kenyeret eszem,sok zöldséget és gyümölcsöt,csak több szénhidrátot viszek be mint amennyi kellene:/

2010. aug. 29. 17:11
 6/9 anonim válasza:
38%
Ne egyél annyit..inkább menny ki a levegőre a barátaiddal és el felejtesz majd enni..és akk lefogysz..
2010. aug. 29. 17:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Kicsit ellentmondásos vagy, a kérdésedben írtad, hogy "nincs az a süti,csoki mennyiség amit ne tudnék megenni", most meg kiderül, hogy hetente, kéthetente eszel. Azért nem mindegy, hogy néha bekapsz egyet, vagy falod ezerrel :). Szóval akkor a ch, lényegében ugyanaz vonatkozik rá, amit a csokival vezettem le, akkor fogod szépen, s szép lassan lecsökkented a napi mennyiséged. Hirtelen pont azért nem ajánlom, mert ha ilyen "kívánósabb" vagy, akkor nem tudnád megállni.
2010. aug. 29. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja, és a ch-s ételt inkább csak délelőtt fogyassz, délután ne.
2010. aug. 29. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is hasonló vagyok, csak én 160cm/55kg. Szeretek enni, unalmamban csipegetek, imádom az édességet, de amúgy ezen felül egészségesen étkezem(zöldségek, gyümölcsök, rozskenyér stb.)Nem szeretnék fogyni, de szeretném ha kicsit feszesebb lenne az alakom. Ezért vettem egy jó futócipőt, és elkezdem futni. Egyedül minden este(a futás amúgyis magányos sport szerintem, közben csak magaddal foglalkozol:). Nem túl jó az állóképességem még, ezért minden este 15-20percet, amiben van séta is még. De hétről hétre növelem az adagot. Édességet próbálom minnél jobban mellőzni.

Minden csak akaraterő kérdése.

2010. aug. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!