Hogyan fogyhatnék le?
Egyszerűen képtelen vagyok lefogyni,túlságosan is jó az étvágyam,és imádok enni.Egyébként ha úgy vesszük,nem eszek sokat együltőben,csak egész nap csipegetek,és így összejön.Ráadásul rettentően édes szájú vagyok,nincs az a süti,csoki mennyiség amit ne tudnék megenni.Méreteim:160 cm/64-65 kg körül.Az is a nagy baj,hogy keveset mozgok,pedig szeretek mozogni,csak nincs kivel futni pölö,és egyedül meg nincs kedvem.Ötletek?:)
16L
hol laksz?:P
am sjanos ha nem teszel érte nem is nagyon fog jönni az eredmény
lehet enni csokit csak mértékkel, és mondjuk étcsokit minél nagyon kakaótartalmút
kkeszek helyett korpivit keksz
én ne unatkozz mert akkor tudsz csak csipegetni
most kezdődik már az iskola ne vigyél magaddal csipegetni valókat és akk nem fogsz enni
Köszönöm szépen:)
Hát az a helyzet,hogy nagy ritkán eszek csokit,mondjuk heti 1x,de van hogy csak két hetente.Meg úgy nagyából egészségesen étkezem,rozs kenyeret eszem,sok zöldséget és gyümölcsöt,csak több szénhidrátot viszek be mint amennyi kellene:/
Én is hasonló vagyok, csak én 160cm/55kg. Szeretek enni, unalmamban csipegetek, imádom az édességet, de amúgy ezen felül egészségesen étkezem(zöldségek, gyümölcsök, rozskenyér stb.)Nem szeretnék fogyni, de szeretném ha kicsit feszesebb lenne az alakom. Ezért vettem egy jó futócipőt, és elkezdem futni. Egyedül minden este(a futás amúgyis magányos sport szerintem, közben csak magaddal foglalkozol:). Nem túl jó az állóképességem még, ezért minden este 15-20percet, amiben van séta is még. De hétről hétre növelem az adagot. Édességet próbálom minnél jobban mellőzni.
Minden csak akaraterő kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!