Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aránytalan fogyás? Mit lehet...

Aránytalan fogyás? Mit lehet tenni ellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy 17 éves fiú lennék.

Májusban 85kg voltam (magasságom 173cm), és az iskolaorvosnál derült ez ki, nem mertem a súlyom, nem foglalkoztam vele.

Viszont rá írta a papíromra amire leírta az eredményeket, hogy én 12 kg-mal több vagyok mint aminek kéne lennem. Ez sem zavart annyira de elgondolkodtatott, hogy csak nekem írt rá ilyet.

Osztálytársaim viccelődtek hogy dagadt vagyok, és tükörbe mikor belenéztem nem tetszett amit láttam.

Májusban elhatároztam hogy fogyni fogok. (2020 novembertől tartó karanténban híztam el, és a 2020as nyáron. Előtte 69kg voltam, ami megfelelt. Nyáron 80-ra, aztan lefogytam 77-re, utána visszahíztam 85-re)

Nos most 75kg vagyok. 1000kcal és és edzéssel fogytam. Májusban megpróbálkoztam egészségesen enni 1 deka nem jött le rólam, így juniusban beindítotam.

Lényeg ha oldalról tükörbe nézek nagyon fura látvány fogad. Hátam kezem mellem lábam normális, a fenekem... Annyira kiáll mintha harangszoknyám lenne. (Polóm)

Ez nekem iszonyat ciki, mit tudok tenni ellene?

2021. aug. 13. 18:27
 1/1 anonim válasza:
88%
Keress fel egy edző ismerőst. (Ha van) és szerintem tud segíteni neked. Vagy menj el egy edzőhöz ha nincs, és kérdezd meg tőle, nem hiszem hogy emiatt pénzt kérnének
2021. aug. 13. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!