Így nagyon aránytalan vagyok? Mennyit kéne még fogynom? 14/l
Figyelt kérdés
163 cm magas vagyok és 59 kiló.
csípő- 91 cm
Derék - 73cm
Mell - 89 cm
Comb- 56 cm
Aránytalan az alakom? Nagyon zavar a széles csípőm. Már fogytam 11 kilót, de mintha semmi nem váltott volna.( már ami a csípőm szélességét illeti.)
14/l
2017. aug. 7. 16:17
1/6 anonim válasza:
Teljesen jó a csípőd, mégis mekkora legyen? Lány vagy, nyilván kellően széles a medencecsontod. Azt pedig nem tudod lefogyni s nem is kell.
2/6 anonim válasza:
Csípőből nem nagyon fogsz fogyni, mert ott csont van. Hogy mennyi túlsúly van rajtad, azt leginkább kép alapján lehetne megmondani, illetve, ha megméred a testzsírszázalékodat.
3/6 anonim válasza:
Magasságodhoz oké a csípőd, sok fiatal nincs tisztában vele, hogy milyen csípővel néznek ki jól, mi a természetes méret. Vannak vékony csípőjű lányok is, de ők nem túl nőiesek, egyik ismerősömet pasinak is nézték miatta. Szóval annyira nem néz ki jól, mint sokan hiszik.
4/6 anonim válasza:
Nem vagy aránytalan, csini vagy. És lány vagy, a csípőd fogyókúra után sem lesz keskenyebb.
6/6 anonim válasza:
Szia :) én combos-popsis vagyok,a csípőm alapból széles,a hasam meg szinte befele fordul,olyan lapos.Azt hiszem genetika kérdése is..Fel a fejjel,kinek a pap kinek a paplan,mindenkinek más tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!