Hogyan fogyhatnék derékról otthon?
tudom, hogy helyi fogyás nincs, és sajnos nincs lehetőségem drasztikus étrendmegegváltoztatásra. (nyilván az alapokat megtettem, cukros dolgokat nem eszem, és kenyeret se egyáltalán)
hirtelen hiztam a csipő derék tájra (főleg derék) és a belső combommra... nem olyan nagyon, csak az az idegesitő, hogy eleve nagyon széles a derekam és igy most nagyobb a derekam mint a csipőm. Aránytalan lettem nagyon: a karjaim és a vádlim vékonyak, a bordáim látszanak, és akkor lent káosz. a combjaim megvastagodtak és a térdem alatt hirtelen elvékonyodig.
Hát ezt fura volt leirni, és lesznek akik kiröhögnek ezután de ez sz igazság, szörnyen ronda. Valami tanács ?
18/l
Én is arra tippelek, hogy alig van felesleged, ennyire extrém aránytalanul hízni nem is tudom, lehet-e, viszont a fiatal lányok sokszor túlérzékenyek e téren, egyszerűen ennek nagyobb a valószínűsége.
De ha a hízás ezt okozta, akkor a fogyás természetesen visszafordítja majd. Úgy kell fogyni derékból, mint bűármimásból:biztosítod a kalóriadeficitet, normálisan fogysz, hogy ne izomból menjen s a genetikád majd eldönti, honnan fogysz. Ha legutóbb derékra ment, onnan kell lemennie.
Ha vékony a karod és a vádlid, akkor nem ártana izmosodnod, ha majd befejezted a fogyást, főleg, ha hajlamos vagy ilyen viszonylag hirtelen előnytelen átalakulásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!