Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vajjal csinálhatom a pörköltet?

Nyuszikaa12 kérdése:

Vajjal csinálhatom a pörköltet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem fogyókúrázni és 1 hónap alatt 5 kiló már le ment. A párom miatt próbálok úgy főzni hogy őt ne vonjam bele abba hogy csupa diétásakat eszek(ezért nem így van)

Szóval rizseshúst csinálok és nem volt olivaolaj a sparban de helyettesítettem vajjal(egy cikkben olvastam). Szerintetek így is jó lesz a kaja vagy hagyjam?

Amúgy gyors rízst használok és ahhoz nem szoktam rakni olajat ezért próbálom a pörit is úgy csinálni hogy egészségesebb legyen🤗

#diéta #fogyókúra #Ételhelyettesítés
2021. aug. 11. 15:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Növény vaj nem létezik, azt margarinnak hívják!

Másrészt ha nincs benne zsírtartalom, akkor csak különböz adalékok lehetnek, amik garantáltan nem egészségesek.

Hinni meg a templomban kell, az élelmszeriparnak soha!

2021. aug. 11. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Növényi vaj lol
2021. aug. 11. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Vaj az állati tejből készül, más nem lehet benne. Növényi zsiradék kenhető formában a margarin.
2021. aug. 12. 08:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Létezik növényi vaj utánzat, de nem nevezhető vajnak mivel az tejből készült. Én szója "vajat" szoktam venni, nagyon finom, ha valakivel megkóstoltatnám akkor rávágná hogy ez sima vaj. Viszont nem zsìr csökkentett.
2021. aug. 14. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:

9% zsírtartalommal még margarinnak sem lehet nevezni, a kérdés nekem csak az, hogy mi a többi 91%? El sem tudom képzelni, hogy lehet ilyesmit akár "növényi vajnak" - ami nem létezö fogalom, akár margarinnak nevezni, aminek lényege az, hogy zsiradékfajta.

A növényi vajutánzat más téma, habár azt sem szabad hivatalosan vajnak nevezni, mert félrevezetö, de az legalább funkcionálisan olyasmi, mint a vaj.

2021. aug. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!