Vajjal csinálhatom a pörköltet?
Sziasztok!
Elkezdtem fogyókúrázni és 1 hónap alatt 5 kiló már le ment. A párom miatt próbálok úgy főzni hogy őt ne vonjam bele abba hogy csupa diétásakat eszek(ezért nem így van)
Szóval rizseshúst csinálok és nem volt olivaolaj a sparban de helyettesítettem vajjal(egy cikkben olvastam). Szerintetek így is jó lesz a kaja vagy hagyjam?
Amúgy gyors rízst használok és ahhoz nem szoktam rakni olajat ezért próbálom a pörit is úgy csinálni hogy egészségesebb legyen🤗
Növény vaj nem létezik, azt margarinnak hívják!
Másrészt ha nincs benne zsírtartalom, akkor csak különböz adalékok lehetnek, amik garantáltan nem egészségesek.
Hinni meg a templomban kell, az élelmszeriparnak soha!
9% zsírtartalommal még margarinnak sem lehet nevezni, a kérdés nekem csak az, hogy mi a többi 91%? El sem tudom képzelni, hogy lehet ilyesmit akár "növényi vajnak" - ami nem létezö fogalom, akár margarinnak nevezni, aminek lényege az, hogy zsiradékfajta.
A növényi vajutánzat más téma, habár azt sem szabad hivatalosan vajnak nevezni, mert félrevezetö, de az legalább funkcionálisan olyasmi, mint a vaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!