Mit tegyek ha nekem egy szenvedés a diéta?! 19/L
Figyelt kérdés
Ideális a súlyom de félek hogyha olyat eszek ami jól esik(egészségtelen kajákat is) rettegek hogy meghízok. Már annyira szenvedés okoz nekem ez az egész hogy a neten is nézegetek kajákat és folyik a nyálam közben vagy jön hogy sírjak.2021. aug. 9. 23:07
1/21 anonim válasza:
Sportolj sokat es egyel amit akarsz.
2/21 anonim válasza:
Milyen diéta, ha ideális a súlyod? Ne nézegess kajákat, ha nem bírod, és menjél pszichológushoz. Ehetsz egészségtelent is, az az érzésem, hogy olyan alkat vagy, hogy attól se fogsz elhízni. Az ideális valószínűleg soványt jelent a te szótárodban.
3/21 A kérdező kommentje:
#2 44 kg vagyok,155 cm
2021. aug. 9. 23:53
4/21 anonim válasza:
Fú, de sovány! Étkezési zavar, klinikai szakpszichológusnál a helyed. Mielőtt baj lesz! Már csak néhány kiló választ el tőle!
5/21 anonim válasza:
Edd meg ami jól esik! Sírdogálni kaja láttán felesleges.
Megkívánsz egy hamburgert, gyrost, pizzát bármikor belefér, legfeljebb nem 3 tojást reggelizel és szintén nem zsíros kenyérrel zárod az estét. Mozogj többet, ha büntetlenül jókat akarsz enni. Heti 5x1 1 óra simán megéri.
6/21 anonim válasza:
Ne a külsőddel foglalkozz. Menj ki hajnalban a kukoricaföldre kapálni, aztán menj haza, mosd ki kézzel teknőben a család heti szennyesét, közben állj neki ebédet főzni, adj enni az állatoknak, ganajozd ki az istállót, ebéd után menj ki kapálni a veteményesbe, este állj neki a stoppolni valóknak és vasald ki a megszáradt ruhaneműt stb... Hidd el, nem fogsz szenvedni az éhségtől és eszedbe nem jut, hogy enni is elfelejtettél.
8/21 anonim válasza:
Kérdező, neked segítségre van szükséged, mert fölöslegesen szorongsz. Pszichológushoz kéne menned, és kéne egy jó dietetikus is, akivel meg tudod beszélni, hogy hogyan lehet úgy követni egy egészséges, de nem szélsőségesen szigorú étrendet, hogy testileg és lelkileg is egészséges maradj. Most kell lépni, míg nem vagy életveszélyesen sovány.
9/21 anonim válasza:
Neked nem a diéta szenvedés, hanem a mentális problémáid. Ha felszednél 5 kg-ot, akkor is bőven az ideális súlyod alatt lennél. Ellenben ha 5 kg-ot fogynál, az már szörnyen veszélyes lenne. Nem kell rettegned az elhízástól, az amúgy se egyik napról a másikra történik. Megéri ez a szerinted ideális test ilyen áron? Nekem biztos nem érné. Nálad kb 8 kilóval nehezebb vagyok, de így is csinosnak tartanak, és nem sanyargatom magam.
10/21 anonim válasza:
valószínűleg étkezési zavarod van. kalóriát számolsz? hánytatod magad? van hogy rádtörnek falási rohamok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!