Többet kellene ennem? Azért van ez?
Figyelt kérdés
5 hónap alatt leadtam 24 kilót 108ről 84ra még fogyózok igazából, normális fehérjedúsan étkezem még mindig de már nem számolok kalóriát meg már egy ideje meg eszek néha szemét kaját is, nem izgat annyira már mert nem hízok vissza, de most elkezdődött suli hetfo,kedd,szerdan van konkrétan reggelit nem eszek hanem hazajovok egyszer eszek kondi aztan egy, ket piritos vacsorara, gondolom ez rohadt keves, jovohettol reggelit beiktatom ujra. Eszrevettem ma, és tegnap is mar nem ment a sulyzos edzés, szenvedősen, némelyiket meg sem tudtam már csinálni. Gondolom ez azért van mert mostanában nem eszek annyit, de egyszerűen nem vagyok éhes és nem is kívánom. Az segíthet ha edzés előtt eszek, vagy megiszok valami shaket? Amúgy heti 5 napot eddzek, 1 ora aerobbal meg az oda vissza uttal 1000kaloriat elegetek egy nap, mennyit egyek? 17F 181cm2018. szept. 10. 03:09
1/4 A kérdező kommentje:
És nem koplalással fogytam le, normálisan ettem mindig de most ez ammenyit eszek ez nagyon szar szerintem.
2018. szept. 10. 03:52
3/4 anonim válasza:
Nem tudom mennyit eszel, az biztos, hogy lehetne gyakrabban és egészségesebben. Nem tudom, hogy miért nem megy az edzés, lehet a kaja vagy sérülés, vagy valamin változtatnod kell (súly, gyakorlat, gyakoriság, edzés idő).
4/4 anonim válasza:
Ha neked nem megy 2 étkezéssel, nyilván egyél többször... Van, aki simán tud tömegelni napi egy étkezéssel is, a napi összbevitel s az egyéni dolgok számítanak. Úgyhogy nem önmagában a te étkezési mintázatoddal van baj, de vagy keveset eszel, vagy neked ez nem passzol, így változtatnod kell.
Az nehezít, ha nincs éhség és étvágy, de enni akkor is kell, oldd meg valahogy. Kicsit több zsír, több étkezés, kedvencebb ételek (van, amikor tele vagy, de van étel, ami azért még bemegy), akárhogy, de muszáj eleget enned. S az étrended is legyen jó, mert lehet úgy enni, hogy hízol, de éhes és enervált vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!