Akkor is többet kell ennem a fogyáshoz, ha nem kívánom az ételt?
Figyelt kérdés
Ugye nyár van, hőség, és a vizen kívül más alig megy le a torkomon. Ma is csak kétszer ettem, reggelire egy szelet kalácsot kávéval, most ebédre egy házi készítésű hot dogot. Ez túl kevés, nem?2011. júl. 17. 20:18
2/6 bix válasza:
ha intenzíven mozogsz hidd el a vakolatot leennéd a falról, csak valaki sózza meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Napi háromnegyed órát mozgok, és alig vagyok éhes. Napi kétszer leszek az, akkor is keveset eszem, és teljesen elmúlik az éhség.
2011. júl. 17. 22:09
5/6 anonim válasza:
"Napi háromnegyed órát mozgok, és alig vagyok éhes. Napi kétszer leszek az, akkor is keveset eszem, és teljesen elmúlik az éhség." ez esetben nem ártana megnézetned az orvosoddal magadat
6/6 A kérdező kommentje:
Béres Alexandra - Súlykontroll Balance-ra tornázok :D És nem lehet az, hogy csak a meleg miatt nem kívánok semmit?
2011. júl. 17. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!