Mit tudnék tenni?
16 éves srác vagyok, 177cm/90kg. Van rajtam körülbelül 20kg felesleg, mert izmom az szinte egyáltalán nincs.
Elhatároztam már vagy 100x, hogy belekezdek, számolom a kalóriákat, de mindig feladtam. Hiába szeretném nagyon, nem tudom fenntartani a motivációm.
Az eddigi legjobb teljesítményem az az volt, hogy az akkori 15kg feleslegnek leadtam több, mint felét, majd nem bírtam tovább, feladtam és visszajött.
Mi segíthet a motiváció fenntartásában? Mivel tudom csökkenteni az étvágyam?
Az egyik legnagyobb gond, hogy mindig eszek, ha unatkozom. Észre sem veszem, csak miután már megettem vagy 500 kalóriát. Lefoglalni meg nem igazán tudom magam. Nincs semmi program, pláne mostanában, de amúgy sem.
A zöldség az nem is rossz ötlet. Nem tudom, hogy hogy nem jutott eddig az eszembe. Nem olyan helyen tartjuk, hogy kéznél legyen, de simán megoldható.
Kicsit furcsának érezném, ha csak úgy elmennék sétálni. Biciklizni inkább, bár nem tudom, hogy hová.
Nem volt alacsony a keret, 1800-2000 között próbáltam maradni kezdésként, de ez se ment túl jól. Megnéztem, hogy amúgy olyan 2000-3200 között szoktam enni, ha nem próbálom magam tartani a kerethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!