Mit tudnek tenni a ferjem ellen, hogy kondizhassak?
Ha igy tetszel a ferjednek, akkor miert akarsz lefogyni?
Valaki masnak akarsz tetszeni, egy harmadik van a kepben?
Amit neki lehet, azt nem értem, hogy neked miért nem ?
Esetleg nem azért nem engedi, mert féltékenykedne rád ?
Én bizony kiharcolnám magamnak a mozgást ! :-)
"Ha nincs mozgás, nincs szex!" Vezesd be az új rendszert ! :-)
Hú, hát nálad sokkal nagyobb a probléma, mint egy szimpla súlyfelszedés. A férjed korlátozni akar az alapvető emberi szabadságodban. Próbáld ezt vele valahogy megbeszélni, mert ez így nem mehet tovább. Ha máshogy nem megy, akkor bizony sajnos válni kell, mert mégis milyen kapcsolat az, ahol az egyik korlátozza és leuralja a másikat, és nincs meg az alapvető kölcsönös tisztelet és szeretet egymás iránt.
A legtöbb bántalmazó kapcsolat hasonlóan kezdődik. Először csak kisebb manipulációk, korlátozások, aztán fokozatosan leépíti az önbizalmadat, és bizony egy idő után fizikailag is elkezdhet bántani (aminek az alapjait már jól bebetonozta magának, hisz ő eljár edzeni, te meg még a felesleges kilóidat se adhatod le). Én azt javaslom, ha nem tudod rábeszélni, hogy hagyjon fel ezzel az undorító magatartással, inkább lépj le még az elején, mielőtt elfajulhatna a helyzet.
Sok szerencsét! :)
*Thomasina*
Tisztazzunk nehany dolgot:
- ha a ferjed munkat ad neked akkor te nem feleseg vagy hanem hazicseled.
- a hazicseled nyilvan nem hasznalhatja a haziak eszkozeit.
Amugy meg sulyzos edzestol nem fogsz lefogyni, amit kigondoltal az hulyeseg.
Ime a legfontosabb 5 dolog a fogyashoz:
1. Dieta
2. Dieta
3. Dieta
4. Dieta
5. Aerob mozgas orrba-szajba.
Amugy meg gratulalok a valasztasodhoz.
1. Ha az otthonit nem használhatod, akkor menj terembe.
2. Ha "munkát ad", akkor azt akakor csinálod, ha van rá idöd az edzes UTÁN.
3. Ha neki nem tetszik, akkor a saját edzése terhére megcsinálja ö maga.
4. HA meg hagyod, hogy cselédnek nézzen "egymas utan ketszer is elmosogattatta velem a tanyerokat, mert nem voltak eleg tisztak" akkor az a te bajod. Én nem mennék ebbe bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!