Mit tudnek tenni a ferjem ellen, hogy kondizhassak?
Munkát ad? Nem tudsz futni, mert észrevenné, hogy nem vagy otthon? Mi vagy Te, rabszolga?
Nyilván akkor megyek el itthonról, amikor akarok, szabad emberként, jól is néznék ki, ha valaki beleszólhatna ebbe (nyilván ha beteg családtag vagy kisgyerek lenne vagy sürgős itthoni munka, azt figyelembe venném).
Annak pedig egy szalmaszálat nem tennékl keresztbe, aki kizár a konditeremből. S nem lennék vele kedves. Márpedig én alapból sem vagyok az... :) Háborús állapotok uralkodnának, leszámítva, hogy ez annyira lelkileg bántalmazó kapcsolat, hogy ennek a milliomodrészénél léptem volna.
Ajjj, hát ez így nagyon nem jó. Vagy kénytelen leszel ebben a rossz helyzetben maradni, vagy még ott a válás. Megértem, hogy az egy felelősségteljes, nehéz döntés, és nem szívesen választanás, hisz gondolom, szereted a férjed.
Esetleg várj még további válaszokra, kérj tanácsot különböző emberektől, hátha valaki tud egy jobb megoldást mondani, mint én
Én mindenesetre drukkolok neked, Kérdező, remélem sikerül véghezvinni, amit akarsz. :)
Kitartás!
*Thomasina*
"Magamnak akarok tetszeni"
Miert, te magaddal elsz parkapcsolatban, nem a ferjeddel?
Aztan mire mesz vele ha magadnak tetszel ha neki meg nem?
Orulsz majd egyedul, hogy milyen jol nezel ki?
A feleseg a ferjnek tetsszen, a ferj meg a felesegnek.
lemész terembe és ott segítenek, ha már ilyen kedves párod van.
házimunkát ad? jaj de cuki. akkor azt majd szépen megoldja magának. felöltözöl elmész futni, edzeni. talán gps van rajtad?
te csicska vagy otthon?
Kamu!
17 kilót nem lehet a nyári lángosozástól hízni.
Ha a férjed annyira nagy testépítő, hogy egy profi termet rendezett be otthon, akkor örülne neki, hogy nem egy elfolyós hájas felesége van, hanem szeretne tenni az alakjáért, egészségéért.
Na meg milyen család az, ahol zárnak egymás elől helyiségeket :D
Tegnap is volt ez, csak más változatban, de ott is egy nyár alatt a lángostól hízott 18 kg-t.
Tényleg találj már ki valami jobban!
Több sebből vérzik a kamu kérdés:)
Nyári lángosozástól még senki nem szedett fel 17 kilót.
Az a férfi, akinek otthon konditerme van és mindennap edz, örül, ha a felesége is edz, nem szereti a hájasat.
Munka után 3-4 óra edzés? Elég valószínűtlen, és értelme sincs.
Kétszer mosogattatta el a tányérokat? Ilyen pasi nincs:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!