Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ebből baj lehet?

Ebből baj lehet?

Figyelt kérdés

L/19 168cm, kb 70-80kg

Nyár eleje óta zavarosan eszek. vagy hogy mondjam. najó, ez most lehet hülyén hangzott. de van, mikor naponta csak 400, van amikor 2000kcalt viszek be a szervezembe. Most, augusztusra inkább az lett hogy alig eszek egy nap. (a 800kcalt se lépem át) hozzátenném, hogy szinte semmit se fogytam ezidő alatt (a nyár alatt). De tényleg. Semmit sem. hogy reagál erre a testem? miért nem fogyok, mikor csak reggelit eszek már 4 napja? lehetséges ez?

(sok kérdés. kicsit zavaros tudom, elnézést)

mániákusan számolom a kalóriákat, igen, mondjátok csak hogy menjek el sportolni, de nincs erőm. semmire se. enni, meg nem akarok, mert bűntudatom lesz tőle. Ördögi kör. hülye voltam.

Kérlek, tanácsoljatok valamit, vagy valami! segítsen valaki

2021. aug. 9. 10:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

10.

köszönöm!

2021. aug. 9. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!