Ezzel korigálható?
Súlyt tartok és általába napi 1500-2000 kcal között szoktam bevinni, de ma összejött a 3000kcal😐
Ez korigálható azzal hogy edzettem 1óra 40percet (kardio meg egy kis erősítés volt) és elvileg elégettem 1000 kcal-t?
165cm/16 L/ 51-52 kg
Huhh köszönöm megnyugodtam!
Ès az 1000 kcal ègetès szerintem is soknak hangzik de valószínüleg tènyleg megvolt, mert ma reggelre semmi pluszt nem mutatott a mèrleg ès egy kicsit se vagyok felpuffadva☺
Szvl ma teljesen megnyugodva tèrek vissza a normális kerèkvágásba
Biztos nem égettel el 1000 kalóriát, ahhoz nagyon nagyon meg kellett volna gyötörnöd magad, ami se a testednek, se a lelkednek nem jó.
Nincs baj, ha egyszer ezt csináltad, sőt, akár hetente egyszer csalhatnál is, akár hiszed akár nem, NEM fog látszódni az eredményen... de inkább legyél jó kislány, és tartsd meg ezt a tempót úgy ahogy most csinálod. Egy dologra figyelj: formás legyél, és ne sovány, mert az csúnya. Kerek popó, szép csípő, izmos combok, lapos, de minimális has. A kalória jó, az edzés maradjon. Le fogsz fogyni amennyire a szervezeted "akarja", utána már csak tartani kell, aztán olyan formáid lesznek, hogy ihaj.
1 óra 40 perc alatt biztos nem égettél el 1000 kalóriát.
3 és fél - 4 óra tempós sétával megy le 1000 kcal. Egy kis erősítés? És milyen kardió?
1 óra 40 percig azért nagyon gyorsan kéne szaladni, hogy lemenjen annyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!