Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek milyen dieta valt...

Kinek milyen dieta valt be?Siker sztorikat olvasgatnek szivesen

Figyelt kérdés
Meg egyenlore az informacio gyujtesi fazisba vagyok,nem dontottem el h merre kellene lepjek igy szivesen olvasgatom a tanacsaitokat!
2021. aug. 4. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Egyél kevesebbet és Sportolj
2021. aug. 4. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem nem kell semmilyen konkrét diéta. Én eddig 25 kg-t fogytam, még kb. 20 hátra van. Kalóriaszámlálással fogyok. Kevesebb kenyeret, tésztát, édességet eszek, de szoktam, semmit sem zártam ki, csak mindent beleszámolok a kalóriakeretembe, a süteményt, meg az ilyeneket is. Átlagban vizet iszom, naponta 2-3 litert, de ha iszom is üdítőt, cukormenteset szoktam. Heti 5x szoktam mozogni, fél óra szobabicikli (28-30 km/h tempóban), utána pedig kb. fél óra erősítő gyakorlatok youtube videók alapján. Ennyi. Átlagban így havi 3 kg-t szoktam fogyni.

Szóval szerintem a kalóriaszámlálás az, ami fixen beválik, és nem kell semmit sem végleg kizárnod az étrendedből. Amíg a kalóriakeretedbe belefér, bármit ehetsz, akár pizzát is. Nyilván az egészséges étkezés fontos, érdemes arra törekedni, de ha eszel valamikor kevésbé egészséges ételeket, de nem léped át a kalóriakeretedet, akkor fogyni fogsz.

2021. aug. 4. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam az életmód valt
2021. aug. 4. 11:04
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

#2-es vagyok.

Persze most a hármas válaszoló válaszát olvasva, igen, én is egyetértek, nem konkrét diétát kell követni, hanem olyan változtatásokat hozni, amiket életed végéig követsz, így nem fogod visszahízni.

Én is, kalóriát számolok, viszont egyértelműen egészségesebb életet élek, mint eddig, és ha elérem a célomat, akkor is fent tervezem tartani.

Ha követsz egy diétát, majd ha a célod elérése után abbahagyod és visszaállsz a régi életmódodhoz, valószínűleg vissza jönnek majd a kilók.

2021. aug. 4. 11:08
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Minden spec diéta marhaság, ha az illető nem betegség miatt csinálja. Mindent lehet enni, csak kevesebbet, és mozogni kell, de sokat.
2021. aug. 4. 12:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Életmódváltás= kalóriadeficit + mozgás életed végéig. Ez a képlet létezik egyedül.

Április óta 16 kiló ment le, még hátra van 24. Rendszeres egészséges étkezés, amennyit a kalóriakeretem enged ahhoz, hogy ne éhezzek, de fogyjak is. Plusz heti 5x egy óra intenzív torna. Az elején nagy önuralom kell, de pár hónap alatt megszokja az ember és átáll a szervezete a normális egyensúlyba.

2021. aug. 4. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Életmódot váltottam extrém nagy súly, és egészségügyi okok, betegségek miatt. Olyan étrendet követek amivel én jól érzem magam , és ami nekem jó, jellemzően egészségesebb ételeket eszem, háttérbe szorultak a hagyományos fehérlisztes, cukros kaják. Kb ennyi. 175cm/73kg vagyok, 97kg ment le eddig, majdnem 2,5 év alatt.
2021. aug. 4. 23:53
 8/8 anonim ***** válasza:
makrószámolós módszer... bár én csak azt a zsírfelesleget tüntetem el, ami feljön tömegelés során
2021. aug. 8. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!