Heti szinten milyen gyakran esztek salátát főételnek (nem köretnek), pl. ebédre? És milyet szoktatok? Amivel jól is lehet lakni.
Figyelt kérdés
2021. aug. 3. 16:05
1/7 anonim válasza:
Heti? Napi. Vagy vacsira vagy ebédre van sali, de minden nap van valamikor.
3/7 anonim válasza:
Minden nap.
200 grammos zacskós salátát veszek, olivaolaj, citromlé megy rá, és valami feltét ezekből: főtt tojás, feta sajt, tonhalkonzerv, valamilyen maradék hús (csirke, fasírt, bármi), 1 szelet sült hal (tonhal, lazac)
4/7 anonim válasza:
Főételnek soha nem eszek csak salátát. Max akkor, ha hússal és sajttal gazdagított Caesar salátáról van szó.
5/7 anonim válasza:
Én ebédre minden nap húst eszem, valamilyen zöldségkörettel főételként, nincs mellette semmi más, se leves se desszert se semmi. ( jellemzően káposztaféléket, sárgarépát, sárga- és zöldbabot, gombát, karfiolt, zellert, karalábét. Mikor mit. Havonta kb 6 -7 olyan nap van, amikor a zöldségköret az saláta. Szeretem az uborkasalátát, és a vegyes salátát is amibe én jégsalátát, uborkát, paradicsomot, retket szoktam tenni, zöldfűszeres joghurtos saját öntettel amit otthon keverek, olajos magokat, pl mogyorót, vagy szezámmagot szoktam beletenni. Vacsoráig teljesen jóllakom vele. Ez a kettő a leggyakoribb, de szoktam enni paprika salátát, káposztasalátát, és kukoricás paradicsomsalátát is. Nagyon szeretem őket:)
6/7 anonim válasza:
Főételnek csakis akkor, mikor nincs más opció, amit ehetnék pl étteremben :( Sajnos búzaliszt-érzékeny vagyok, és bizony már többször is előfordult, hogy a "natúr" szeletet pl lisztbe forgatták előtte, vagy a hasábburgonyát, hogy ropogósabb legyen és utána egyórán belül már haldokoltam.
Itthon mindig valami mellé eszem a salátát, mert nem tartalmas étel. Vagyis kétórán belül éhen döglök, ha csak azt.
7/7 anonim válasza:
A saláta is tartalmas étel. Egyszerűen azzá lehet tenni. Fűszerezett joghurttal, sajttal,magvakkal, hússal. Fantázia kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!