Anorexiások, ti szoktatok jól lakni?
Az anorexiások nem laknak jól. Annyit esznek, hogy épp nem halnak éhen. Bár olyan is van, aki végül éhen hal.
Aki zabál, az inkább bulimiás, ők esznek, csak aztán kihányják. Az anorexiásoknak semmi sem számít, csak hogy éhezhessenek, hogy kiálljanak a bordáik, ritka gusztustalan egy firgek.
"Hiaba szedek altatószereket nem megy az alvás, amíg nem eszem."
Ha nem anorexiás vagy, akkor maradt simán az idióta.
Kérdésem azért az anorexiásokhoz szól,mert gondolom ők is üres hassal szoktak lefeküdni és gondoltam megkérdezem tőlük,hogy ők hogy tudnak aludni,ha több, mint 40órája ettek utoljára,mert én ilyenkor csinálharok bármit,amig nem eszem addig nem tudok elaludni.
Ti ezt hogy oldjátok meg?
Az anorexia olyan lelki beállítottsággal jár, hogy lelkileg nem probléma a nem evés... A psziché sokra képes.
Én ugyan immunis vagyok az anorexiára, de egyszer ki akartam próbálni az 5 napig nem evést. 4,5 lett belőle, de nulla problémám volt, az elszántság vitt előre. Normálisan egy napot nem bírnék ki evés nélkül, de akkor fel se merült, hogy abbahagyjam, amíg nem éhezem meg igazán. Egy anorexiás még sokkal jobb ebben, mint én, aki csak kíváncsi voltam (s még nem elég egészségtudatos). Sokat olvastam arról, hogy mi van az anorexiások fejében, nekik tényleg más az egész, mint nálad...
Amúgy szinte mindenki tud aludni éhesen. Nehezebb és rosszabb az alvás minősége (nekem pokolian lerontja - ama többnapos éhezésemjkor, plusz amikor anyagi okokból koplaltam, nem volt ez meg, tudtam, hogy nem ehetek és kész, a psziché elnyomta a test jeleit vagy efféle), de tud. Az alvás nagyon komoly szükséglet, a test megszerzi magának, ha csak lehet. Nem enni viszont hetekig is megy és egy idő után eltompul vagy megszűnik az éhségérzet. Kevés evéssel nehezebb, főleg, ha megcibáljuk az inzulint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!