Ti egy olyan kis konzerv rio mare tonhaltól jól tudtok lakni?
Nem. Én Rainbow tonhalat szoktam venni(chiliset, de embere válogatja). Nincs benne szálka és nagyon finom. Bár jóllakni azzal sem lehet, vannak rá trükkök. Pl.
két ilyen konzervet keverj össze egy kis vajjal és mustárral. Ha pirítósra kened, laktatóbb.
Amúgy sokszor kell enni keveset. Nem arra lett kitalálva az emberi gyomor, hogy naponta háromszor teletömjük és bízzunk benne, hogy megemészti. =)
1. Én sajnos nem eszem kenyeret, legalábbis a fogyókúrám mostani periódusában nem, vajat pedig még annyira sem. :/
Mindegy, megbírkózom az éhséggel. :D
1 vagyok. Nem kell feltétlen kenyeret enni hozzá. Egyik ismerősöm magába eszi ezt a masszát. A vajat meg kihagyhatod belőle, de egy pár csepp citromlé kellemes ízt ad neki. De csak óvatosan a citromlével meg a mustárral, mert nagyon savanyú lehet.
Utána ha nagyon kevésnek találnád, ehetsz édesség gyanánt zabfalatokat. A natúr is finom, de annyi csoki ami a csokis zabfalatokon van, nem árthat meg. =)
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, nem lehet jóllakni tőle. :D
Persze azért az is számít, hogy 90 kilós férfi vagy, mint én, vagy 50 kilós nő. ;)
Én önmagában a tonhalkrémmel nem lakok jól szerintem, bár így se a tonhallal önmagában. Mindegy :D Ha pedig a kenyér tabu, akkor a zabfalat az hatványozottan tabu. Ha elkezdem enni a zabfalatot szerintem nem tudok 1-2 db keksznél megállni.
A mi családunk csak a riomare tonhalat szereti. Kóstoltunk már többfélét, de mindnek volt ilyen rossz tenger mellékíze. A riomareba azt szeretem, hogy nem különösebben tengeri hal ízű :D
Lényeg a lényeg nálunk a riomare 3-as pakkokba mindig van, de hármat megenni az vagy 600-800 kcal. Rengeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!