Konzerv gyümölcs?
Figyelt kérdés
Konzerves gyümölccsel kiválthatom a gyümölcsevés egy részét? A levét leöntöm mindig mert az cukros. A gyümölcsben vajon mennyi hozzáadott cukor marad?2013. jún. 19. 17:48
1/4 anonim válasza:
Miért éppen gyümölcsszezon alatt akarod kiváltani a gyümölcsöt egy szirupos cuccal?
2/4 A kérdező kommentje:
Mert amit olcsón vettem gyümölcsöt, a felét kidobtam mert éretlen / félig rohadt / savanyú. A konzerves meg tovább is eláll, és abból találok egész olcsót is, nem megy pazarba semmi. Amúgy szoktam friss gyümölcsöt is venni, nyilván nem csak konzerv gyümölcsöt szeretnék enni, de az tök jó lenne ha egy részét így is ehetném. Frissből megveszem azt, amit nagyon szeretek, és nem megy belőle annyi el a kukába mert kevésbé rohad el a boltban. Szóval szerintetek cukrosabb / mennyivel cukrosabb egy konzervgyümi, lé nélkül?
2013. jún. 19. 18:11
3/4 anonim válasza:
A leheto legrosszabb a gyumolcskonzerv, meg le nelkul is.
100 gr konzerv eperben kb. 90-100 kcal van, a frissben 40. Tobb, mint a duplaja. Ergo nagyon sok plusz cukor.
4/4 anonim válasza:
Akkor vegyél fagyasztottat, az nyers és nincs benne cukor...
A konzerv kicsit sem olyan, mint a friss... A fagyasztott pedig tulajdonképpen friss, csak megállt számára az idő. Bár az se teljesen olyan, mint a rendesen friss. De a bolti sem friss s gyakran köszönő viszonyban sincs a rendessel, amit frissen szedek a nem permetezett fámról (vagy a földről, az eper esetében).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!