Friss cseresznyéből milyen fogyókúrás finomságokat tudnék készíteni?
Ez a kérdés bennem is felmerült (a fogyókúrás szó nélkül, hisz a cseresznyében sok a cukor, bár ki mit nevez fogyókúrásnak. én fogyni akarok, de nyilván leesszük a fát, ami most kezd teremni és igen finomakat. rengeteg gyümölccsel is lehet fogyni, csak le kell mozogni).
Nem hiszem, hogy olyan nagy választék lenne, nekem is csak a turmix ugrott be, de én nem tejezem a gyümölcsturmixaimat, néha teszek bele egy kis diót vagy kókuszt, az gazdagítja és enyhíti is a tömény gyümölcsösségét... Majd megpróbálkozom a cseresznyepudinggal is, turmixolt cseresznye + chia mag. Ugyanez barackkal nagyon jó, hihetetlen, mire nem képes egy kis állagváltoztatás (plusz abba steviát is teszek, mert a barack savasságához kevés a saját cukra. nem szeretem a stevia ízt, de gyümölcshöz szerintem remekül megy). A cseresznye szerintem elég édes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!